Türkiye (Son Dakika) Emniyet şeridinde kaza cinayetle bitti

Emniyet şeridinde kaza cinayetle bitti

Paylaş
Emniyet şeridinde kaza cinayetle bitti

İstanbul Bayrampaşa'da emniyet şeridine park eden bir otomobil şoförü ile ona arkadan çarpan başka bir otomobil şoförün kavgası cinayetle bitti

Emniyet şeridinde bekleyen araç şoförü Abdülhamit Erdoğan’ı(23) vurarak öldüren Murat G. polis tarafından yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı adliyede tutuklandı. TEM bağlantı yolunun Bayrampaşa sapağında 28 Eylül 2013’teki olay görgü şahitlerinin ifadelerine göre şöyle gelişti: Bir araç kiralama şirketinde çalışan Abdülhamit Erdoğan, otomobilindeki üç arkadaşı ile birlikte giderken aracını emniyet şeridine çekerek durdu.

Haberin Devamı

Bu sırada bu otomobilin arkasında bulunan başka bir araç ona çarptı. Çarpılan araçta bulunan 4 kişi ile çarpan otomobilin sürücüsü Murat G. arasında kaza yüzünden tartışma çıktı. Bir anda belindeki silahı çeken Murat G. kurşun yağdırmaya başladı. Olay sırasında Abdülhamit Erdoğan vurulurken şüpheli olay yerinden kaçtı. Yaralı Abdülhamit Erdoğan arkadaşları tarafından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis görgü tanıklarının verdiği plaka bilgilerinden firari şüpheli Murat G.’ye ulaştı. Esenler’de bir akrabasının evinde saklandığı belirlenen Murat G. gözaltına alındı. Poliste ifade veren Murat G. "Kaza olunca aramızda tartışma yaşandı. 4 kişi üzerime yürüyüp beni dövmeye kalktılar. Kendimi korumak için rastgele ateş ettim. Sonra oradan kaçtım. Birinin öldüğünü sonradan öğrendim" dedi. Poliste işlemleri tamamlanan Murat G. çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Ali AKSOYER/İSTANBULDHA