Magazin Emrah Serbes kimdir? Kaç yıl hapis cezası aldı?

Emrah Serbes kimdir? Kaç yıl hapis cezası aldı?

Paylaş
Emrah Serbes kimdir? Kaç yıl hapis cezası aldı?

Behzat Ç.'nin senaristi Emrah Serbes, 22 Eylül 2017'de kaza yapmış 3 kişinin ölümüne neden olmuştu. Ünlü senarist ilk önce olayı üstlenmemiş daha sonra bir mektup yazarak her şeyi itiraf etmişti. Bugün mahkeme Emrah Serbes için kararını verdi. Serbes 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Emrah Serbes için bugün karar günüydü. Ünlü senarist 22 Eylül 2017'de trafik kazasında 3 kişinin ölümüne neden olmuştu. Alkollü bir şekilde araç kullanan Serbes olaydan birkaç gün sonra kazayı kendisinin yaptığını itiraf etmişti. Olay günlerce konuşulurken aradan geçen 10 ayın ardından bugün karar açıklandı. Emrah Serbes 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

EMRAH SERBES KİMDİR?

27 Ocak 1981 tarihinde Yalova doğumlu olan Emrah Serbes, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Tarihi ve Teorisi Anabilim Dalı Bölümü'nden mezundur. Birçok gazete ve dergide yazılar yazdı.

Yazıdığı kitaplar en çok okunanlar listesine giren Emrah Serbes, ilk öykü kitabı olan "Erken Kaybedenler" Haziran 2009 tarihinde raflarda yerini aldı.

Behzat Ç dizisi ve Behzat Ç: Seni Kalbime Gömdüm sinema filminin senaristi olan Emrah Serbes, bu projeyle adını geniş kitlelere duyurdu. Popüler yazarlar arasında anılan Emrah Serbes kitap yazmaya devam etmiştir.

Son çıkan kitabı ise İletişim Yayınlarından Müptezeller'dir. Kısa hikayeler yazmaya devam eden yazar, aylık çıkan KAFA dergisinde düzenli olarak yazılar kaleme almaktadır.

Haberin Devamı

Emrah Serbes'in kitapları;

Metaforla Saadet Olmaz (2006)

Her Temas İz Bırakır (2006)

Son Hafriyat (2008)

Erken Kaybedenler (2009)

Hikayem Paramparça (2012)

Deliduman (2014)

Müptezeller (2016)