Magazin Emre Altuğ 47 yaşına bastı!

Emre Altuğ 47 yaşına bastı!

Paylaş
Emre Altuğ 47 yaşına bastı!

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ Dalyan'daki film setinde 47. yaşını kutladı...

Evlendiklerinde Çağla Şıkel 28, Emre Altuğ 38 yaşındaydı. 10 Ağustos 2008 tarihinde evlenen çiftin birlikteliği 7 yıl sürdü. 2015 yılında boşandılar. Boşanmalarından sonra çift Kuzey ve Uzay adında iki çocuklarını hiç yalnız bırakmadılar. Her iki ünlü isim de zor zamanlarında birbirlerine destek oldular.

Haberin Devamı

Emre Altuğ boşanma sonrası "Biz son ana kadar evliliğimizi kurtarma çabasındaydık. İlk ve son kez söylüyorum. Bizim farkına varamadığımız bir şekilde aşkımız bitti ve ayrıldık. Kalbim de ağladı, gözlerim de ağladı. Artık bu duruma alışma sürecindeyim. Üzerinden zaman geçtiği için sakin olmaya çalışıyorum." demişti.

47'SİNE SETTE GİRDİ

Emre Altuğ dün 47. yaş gününü film setinde kutladı. Mezarcı filminin çekimleri için Dalyan'da bulunan Emre Altuğ Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'na konuştu. “İlk defa bir mezarcıyı oynuyorum, oynarken de çok keyif alıyorum” diyen Altuğ, iki senedir dizi sektöründen uzak durduğunu söyledi. Emre Altuğ “Müziğe ve sinemaya ağırlık verdim. Bu sene üçüncü sinema filmim. Mayısta vizyona girecek komedi ‘Beş Dakikada Değişir Her Şey’, sonbaharda gösterilecek psikolojik gerilim filmi ‘Durak’, şimdi de bu.” dedi.

Haberin Devamı