Spor Emre Belözoğlu: Ben takımsız kalmam

Emre Belözoğlu: Ben takımsız kalmam

Paylaş
Emre Belözoğlu: Ben takımsız kalmam

Fenerbahçe takım kaptanı Emre Belözoğlu takımın kamp yaptığı Antalya'da açıklamalarda bulundu. En az iki sene daha futbol oynamak istediğini belirten tecrübeli oyuncu, ancak ayrılmam gerekirse de yapacak bir şey yok. Bunlar futbolun gerçekleri. Takımsız kalmam" dedi

Fenerbahçe'de takım kaptanı Emre Belözoğlu takımın kamp yaptığı Antalya'da açıklamalarda bulundu. Sportif direktörlükten transfer konularına, Fatih Terim'in "Messi Türkiye'de olsa ona 'cüce' denirdi" açıklamasından yabancı kuralına kadar bir çok değerlendirmede bulundu.

İşte Emre Belözoğlu'nun basın toplantısından önemli notlar...

"FENERBAHÇE'DE DEVAM ETMEK İSTİYORUM"


"Bu sezon sözleşmem bitiyor ancak 37-38 yaşıma kadar Türkiye'de futbol oynamak istiyorum. Kalbimde olan takım Fenerbahçe... Burada kalmak istiyorum. Ancak şu an tek düşündüğümüz sezon sonu şampiyon olup, 4. yıldızı takmak."

YABANCI KURALI...

"Bunu denetleyen bir kurul olmalı. Çok büyük bir devrim olduğunu da düşünmüyorum. Türk futbolcular için dezavantaj olduğu belirtiliyor ancak ben bu şekilde görmüyorum. kaliteli futbolcu her yerde kalitelidir. Kulüplerin bu konu için ekonomik anlamda yol gösterecek yöneticilere ihtiyacı var"

SPORTİF DİREKTÖRLÜK KONUSU...

"Bir süredir bu konu konuşuluyor ancak benim böyle bir fikrim yok. Biraz önce söylediğim gibi en az 2 sene daha futbol oynamak istiyorum. 4. yıldız bu seneki en büyük hedefimiz. Fenerbahçe'den tabiiki ayrılabilirim. Futbolun içinde olan şeyler bunlar ama gönlümde futbolu Fenerbahçe'de bırakmak var"

"BEN KULÜPSÜZ KALMAM"

"Kulüplerin önceliğinin başarı olması gerektiğini düşünüyorum. Fenerbahçe'de de öncelik başarı. O da şampiyonluk. Bu yüzden burada sözleşmeler genelde sezon sonu yapılıyor. Benle de alakalı bir durum varsa, sezon sonu olacaktır diye düşünüyorum. Ben Türkiye'de zorlukları kendi kendime yaşattım. Bu konuda kendimi eleştirebilen bir insanım. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu görebilecek tecrübedeyim. Ben kulüpsüz kalmam ama şu anda Fenerbahçe'den başka hiçbir kulübü düşünmüyorum. Teklif de yok."

"OZAN TRANSFERİ İÇİN BİR ŞEY SÖYLEYEMEM"

"Ozan Tufan çok yetenekli bir oyuncu. Her zaman onun gibi oyuncuları takımda, yanımızda görmek isteriz. Ancak bu konu hakkında benim konuşmam doğru olmaz. Başkanımız ve teknik heyetin konuşması daha doğru..."

"FİKSTÜR KOLAY DEĞİL"

"Sezonun ikinci yarısının ilk yarısına oranla daha zor olacağını düşünüyorum. İki zor deplasmanla başlıyoruz. Derbileri kazanacağımızı düşünsek bile zorlu deplasmanlara çıkacağız. Ben motivasyonumu kaybetmiyorum. Kaybettiğimi hissedersem de biraz önce söylediğimden daha erken bırakabilirim futbolu..."

MİLLİ TAKIMIN GİDİŞATI...

"İyi jenerasyon ve kaliteli oyuncu grubuyla başarı her zaman gelir ancak şapkamızı önümüze koymamız gerektiği de bir gerçek. Benim Milli Takım'ı bırakmam söz konusu olmaz. Daha sonra başarısızlıkta 'Bıraktı' diye beni suçlarla. Zaten beni ne zaman çağırırlarsa göreve her zaman hazırım."

Haberin Devamı