Magazin Emre Durak kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Emre Durak kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Paylaş
Emre Durak kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Bu akşam Survivor'a iki yeni erkek yarışmacı dahil oluyor. Bu isimlerden birisi Emre Durak... Geçen sezon Survivor'da 11 günlük bir macera yaşayan ve hemen elenen Emre Durak'ın tekrar yarışmaya dahil olmasının ardından hakkındaki bilgiler gündeme geldi.

Geçen sezon Survivor All Star'ın son döneminde yarışmaya dahil olan, adada 11 gün kalan ve elenen Emre Durak bu sezon yeniden Survivor'da yarışacak.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, bir önceki dönemde "Emre'ye bir şans daha verilecek" demişti. Ve Ilıcalı böylelikle sözünü de gerçekleştirmiş oldu.

EMRE DURAK KİMDİR?

Emre Durak, 1997 yılında Adana'da dünyaya gelmiştir. Spor Bilimleri Fakültesi'nden Doğal Kaynaklar Reaksiyon ve Turizm bölümü mezunu olan Emre Durak, ekstrem sporlarla ilgilenmektedir. Emre Durak, Anadolu Üniversitesi Doğal Kaynaklar Reaksiyon ve Turizm’i mezunudur. Meslek olarak Dublörlük de yapan yarışmacı, doğa sporlarına olan merakı ile biliniyor. Doğa, orman ve dağ yürüyüş ve sporları ile ilgilenen yarışmacının Youtube kanalı da bulunuyor. Emre Durak, hırsı ve azmiyle adından sıkça söz ettirmektedir.