Türkiye (Son Dakika) En acı telefon: Babanız öldü

En acı telefon: Babanız öldü

Paylaş
En acı telefon: Babanız öldü

Antalya'da evinde yalnız yaşayan emekli öğretmen 51 yaşındaki Ömer Akcivan, ölü bulundu. Evde Kızı Hilal Akcivan’a telefonla ulaşan polis, acı haberi "Babanız vefat etti" diye verdi.

Muratpaşa ilçesi Sedir Mahallesi'ndeki bir apartmanın sakinleri, giriş katında oturan emekli öğretmen Ömer Akcivan’dan yaklaşık bir haftadır haber alamadıkları ve evden ağır koku geldiğini belirterek polisi aradı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, koku nedeniyle eve giremedi. Polisin haber vermesiyle olay yerine gelen ve oksijen maskesi takarak eve giren itfaiye ekipleri, Akcivan’ın cesediyle karşılaştı.

BİR HAFTA ÖNCE ÖLMÜŞ


Polis ve sağlık ekipleri de eve maskeyle girerek inceleme yaptı. İnceleme sonucunda Akcivan’ın yaklaşık bir hafta önce yaşamını yitirdiği belirlendi.

POLİS NUMARAYI BULDU


Evde Akcivan’a ait not defterinde telefon numaraları bulan polis ekipleri, numaraları tek tek aramaya başladı. ’Kızım 2’ adıyla not edilen numarayı arayan bir polis memuru, telefonu açan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde hemşire olarak çalışan Hilal Akcivan’a ölüm haberini verirken zor anlar yaşadı.


Polis memuru acı haberi, "Babanız vefat etti" diye verdi. Bir süre sonra eve gelen Hilal Akcivan’ı, polis memurları teselli etti.

Haberin Devamı