Magazin 'En büyük endişeleri çocuklarının kaçırılmasıydı'

'En büyük endişeleri çocuklarının kaçırılmasıydı'

Paylaş
'En büyük endişeleri çocuklarının kaçırılmasıydı'

Boşanma aşamasında olan ünlü çift Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin eski koruması Mark Billingham, ailenin bilinmeyenlerini anlattı

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in eski koruması boşanma aşamasında olan çift ve altı çocuklarının hayatına dair açıklamalar yaptı. Eski bir İngiliz askeri olan Mark Billingham, Jolie-Pitt ailesiyle 18 ay kadar çalıştı. The Sun'a konuşan Billingham, "Çiftin en büyük endişesi çocuklarının para için kaçırılmasıydı" dedi.

Eski koruma, Jolie ve Pitt'in Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), ikizler Vivienne ve Knox'u (8) korumaya odaklandıklarını söyledi. Billingham, 52 yaşındaki Pitt ve 41 yaşındaki Jolie'nin ona güvendiklerini, kendisinin de aileyle bir bağ kurduğunu anlattı. "Çocukları tek başıma her yere götürebiliyordum" diyen eski koruma, çiftin çocuklarının yanına kim yaklaşacağı konusunda sürekli huzursuz olduklarını, güvenlik uzmanlarını dikkatle seçtiklerini söyledi.



"Ben başka güvenlik elemanları getirmek istediğimde bile Jolie ve Pitt hiçbirinin çocukların yanına yaklaşmasına izin vermiyordu" diyen eski koruma, diğer korumaların çocukları uzaktan koruduğunu ama fiziksel olarak temas kuramadığını anlattı. Çocuklarla birlikte çok zaman geçiren Billingham, kendini çocuklara babalık ediyor gibi hissettiğini de sözlerine ekledi. Daha önce Russell Crowe, Sean Penn ve Tom Cruise için de çalışan Billingham, zamanının çoğunu Jolie ve Pitt'i gizlice takip edenlerden korumaya ayırdı.



Billingham, Angelina Jolie ile yaşadığı bir olayı şöyle anlattı:

"Angie kalabalıklar arasında bir çekimdeydi. Herkes ona gülüden daha fazla korunmaya ihtiyacı olduğunu belirtti.

"İnsanlar Angelina'yı seviyor ama Brad'dan nefret ediyor" diyen Billingham, "Onları tüm bunların hepsine karşı korumak zorundaydım. Çok zordu ama ilginçti" şeklinde konuştu.


Çocuklarını karşısında gören Brad Pitt, gözyaşlarını tutamadı!

Haberin Devamı