Ekonomi 'En doğru çözümleri buluyoruz'

'En doğru çözümleri buluyoruz'

Paylaş
'En doğru çözümleri buluyoruz'

Yenilikçi vizyonu ve hizmeti ile çalışmaya devam ettiklerini söyleyen POS A.Ş. Genel Müdürü Feridun Yuğaç eğişen alışveriş dünyasının ihtiyaçları için en yeni teknolojilerden yararlandıklarını söylüyor

23 yılı aşkın bir süredir perakende sektörü için donanım ve yazılım ürünleri sunan POS AŞ, 2013 yılının Ekim ayında EFT POS cihazlarının yeni nesil yazarkasa POS cihazlarıyla değiştirilmesi ile başlayan süreçte yeni nesil ödeme kaydedici cihazların Türkiye pazarında sorunsuz olarak kullanılması için çalışmalarını sürdürüyor.


GENİŞ KAPSAMLI ÇÖZÜMLER SUNUYORLAR


Perakende sektörüne yönelik yeni nesil ÖKC ve POS donanımlarının yanı sıra içerisinde destekten proje yönetimine, danışmanlıktan bakım süreçlerine kadar geniş kapsamlı hizmetlerin yer aldığı çözümler sunuyorlar.


POS A.Ş. Genel Müdürü Feridun Yuğaç, Perakendeciliğin değişen ve dönüşen dünyasında gelişmiş kampanya yönetimi, interaktif ve otomatik satış fonksiyonları gibi konularda müşterilerimizi rekabette doğru noktalara taşıyacak çözümlerimiz ile 4 binden fazla kurumsal müşterimizin 50 bine yakın kurulu cihazı için bakım ve onarım hizmeti verdiklerini söyledi:

“POS AŞ yazılım konusunda, müşterilerimizin isteklerine uygun bir şekilde geliştirdiği birçok ürün ile pazarda aktif olarak yer almaya devam ederken yeni nesil de olsa eski nesil de olsa hizmet odaklı bir işi merkezine alıyor. Ödeme kaydedici cihazlar, bu cihazlarda çalışan yazılımlar ve danışmanlık hizmetlerimizi kapsayan çözüm portföyümüzle, çağın alışveriş deneyimi gereksinimlerini karşılamayı ve söz konusu ihtiyaçlara yönelik yeni çözümler geliştirmeyi sürdüreceğiz. “

Haberin Devamı