Kültür - Sanat En güzel 'First Lady' Carla Bruni için son günler!
Paylaş
En güzel 'First Lady' Carla Bruni için son günler!

13 Aralık'taki Zorlu PSM'de gerçekleşecek Carla Bruni konserinin biletleri hızla tükeniyor

90'larda model olarak başarılı bir kariyer yapan, sonrasında Fransa'nın eski cumhurbaşkanı Sarkozy'nin eşi olarak gelmiş geçmiş en güzel 'First Lady'lerden biri olarak kabul edilen Carla Bruni, 1997’de tam zamanlı olarak müzik yapma kararı aldı ve ilk albümü “Quelqu’un M’a Dit”i 2002’de çıkardı. Bir anda milyonlarca kopya satan ilk albümünden sonra, müzik kariyerinde de emin adımlarla ilerleyen Bruni, ülkemizdeki ilk konseri için çok yakında İstanbul'da olacak.

American Express ana sponsorluğunda, 73 Organizasyon ve Piu Entertainment işbirliği ile 13 Aralık'ta Zorlu PSM'de gerçekleşecek konser için:, 'çok heyecanlandığını ve sabırsızlandığını' açıklayan Carla Bruni'nin konser biletleri de hızla tükeniyor. ''Şarkı söylerken yaşadığım gerçekliği ve yalınlığı seviyorum'' diyen Carla Bruni, son albümü 'French Touch'da Depeche Mode'dan Abba'ya bir çok büyük grubun hit şarkısını, bir Fransız dokunuşuyla yorumluyor.

Konserle ilgili en çok merak edilen konulardan biri de; İstanbul'dan önceki Atina ve Monaco konserlerinde Bruni'yi yalnız bırakmayan, konserleri en ön sıradan izleyen Nicolas Sarkozy'nin, Istanbul'a gelip gelmeyeceği.

Gerek albüm çalışmalarında gerekse konserlerinde Carla Bruni'yi yalnız bırakmayan Nicolas Sarkozy'nin Istanbul'a gelmesi durumunda, ekstra güvenlik önlemleri alınacak.

Haberin Devamı