Ekonomi En iyi fiyat Mazda Servislerinde

En iyi fiyat Mazda Servislerinde

Paylaş
En iyi fiyat Mazda Servislerinde

En iyi fiyat Mazda Servislerinde

Mazda Türkiye, yaz gelmeden aracının bakımına önem veren müşterilerinin güvenliği ve rahatlığı için cazip ve ilgi çekici bir yaz kampanyası başlattı. Mazda araçlarına tutkuyla bağlı ve yaz aylarına sorunsuz girmek isteyen Mazda sahipleri 25 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında Mazda yetkili servislerini ziyaret ederek uygun fiyat imkanları ile periyodik bakımlarını yaptırabilecekler.



Kampanya ile ilgili olarak Mazda Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Tamer Atsan: “Yaz kampanyası kapsamında bakım haricindeki işlemlerde mevcut cazip fiyatlarımız üzerinden %25 yedek parça indiriminin uygulanacağı avantajlı bir servis kampanyası başlattık. Ayrıca 169TL’den başlayan fiyatlarla periyodik bakım hizmetinin sunulacağı kampanyada Garanti Bonus Kart sahiplerine 8 taksit imkanı bulunuyor. Tüm Mazda kullanıcılarını Türkiye genelinde faaliyet gösteren Mazda Yetki¬li Servislerine kampanya kapsamında en iyi fiyat imkanlarından faydalanabilmeleri için davet ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Kampanya kapsamında, %25 indirim fırsatından faydalanmak için en yakın Mazda Yetkili Servisine uğramanız yeterli…

Periyodik bakım yalnızca 169TL*
Bakım harici işlemlerde %25 indirim
Bonus Kart‘a 8 taksit fırsatı
* Mazda3 için geçerli KDV hariç bakım fiyatıdır. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi değişimi ve bakım işçiliğini kapsamaktadır.