Burdur 'En iyi Narkotik Polisi Anne' projesi tanıtıldı

'En iyi Narkotik Polisi Anne' projesi tanıtıldı

Paylaş
'En iyi Narkotik Polisi Anne' projesi tanıtıldı

'En iyi Narkotik Polisi Anne' projesi tanıtıldı

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da İçişleri Bakanlığı'nın çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla başlattığı 'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesinin tanıtımı yapıldı.

İl Özel idaresi Meclis Salonu'nda yapılan tanıtım toplantısına Vali Ali Arslantaş, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Başaklıgil, İl Sağlık Müdürü Reha Sermed Aygören ile kamu kurumlarında çalışan anneler ve anne adayları katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Ali Arslantaş, "Öpmeye kıyamadığımız çocuklarımızın uyuşturucu illetinin batağına saplanmaması için annelerimizden çocuklarımızın izlenmesi, arkadaş çevreleri, hal ve hareketlerindeki değişimlerle normal dışı davranışları konusunda duyarlı olmalarını istiyoruz" dedi.

Arslantaş'ın konuşmasının ardından Burdur Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ali Demiralay tarafından 'En İyi Proje Narkotik Polisi Anne' projesinin tanıtımı yapıldı. Daha sonra Yeşilay Danışma Merkezi'nde görevli psikolog ve sosyal çalışma uzmanları toplantıya katılanlara Yeşilay Danışma Merkezi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı