Yaşam En iyi spa otel ödülü Kapadokya'nın

En iyi spa otel ödülü Kapadokya'nın

Paylaş
En iyi spa otel ödülü Kapadokya'nın

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya'da bulunan Cappadocia Cave Resort & Spa, 78 ülkeden 157 firmanın katıldığı 'Uluslararası Kalite Yıldızları' yarışmasında aldığı 'Altın' ödülün ardından bu kezde Londra'da 'En İyi Spa' ödülünü kazandı

Dünyanın ilk kaya dam oyma mağara oteli ve spa merkezi Cappadocia Cave Resort & Spa Hotel, Londra’da, 78 ülkeden 157 firmanın katıldığı ’Uluslararası Kalite Yıldızları’ yarışmasında ’Altın’ ödül kazandı.

Haberin Devamı

Cappadocia Cave Resort & Spa Hotel, ’Kalite, Liderlik, Teknoloji ve Yenilikçilik’ alanlarında üstüne aldığı sorumluluğu yerine getirdiği gerekçesiyle bu ödüle layık görüldü.

Ödül, İsviçre’nin Cenevre kentindeki Intercontinental Otel’de düzenlenen BID - Business Initiative Directions 2013 Uluslararası Kalite Ödülleri töreninde ödül CCR Hotel Genel Müdür Yardımcısı Didem Bulgurlu’ya verildi.

Cappadocia Cave Resort & Spa Hotel adına ödülü alan Genel Müdür Yardımcısı Didem Bulgurlu, sektörde liderliğinin devam etmesi için yönetim biçiminin geliştirilmesinin sürdürülebilirliği için kalite olgusunu görevlerinin odak noktası yaptıklarını söyledi. Bulgurlu, "Böyle bir ödüle layık görülmek gurur vericidir. Bu prestijli ödülü bunu bize sağlayanlara ve çalışanlarımıza armağan ediyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

DÜNYANIN İLK KAYADAN OYMA SPA'SI

Cappadocia Cave Resort & Spa Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çankaya ise otellerinin bu ödüle layık görülmesindeki en önemli faktörün, dünyanın ilk kayadan oyma spa’sı olması ve bu orijinal ve fantastik mekânda vermiş olduğu kaliteli hizmet olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"CCR Hotels & Spa, İsviçre’nin Cenevre kentinde BID Başkanı Jose E. Prieto tarafından düzenlenen gecede, Kalite, Liderlik, Teknoloji ve Yenilikçiliği ile Altın kategorisinde ödülü aldı.

Ekibim adına tüm yerli ve yabancı konuklarımıza teşekkür etmek istiyorum. Son 5 yılda yani açıldığımız günden beri bize olan güven için minnettarız. Misafirlerinize en iyi hizmeti sunma çabamız bir kez daha ödüllendirildi. Ekibim ve Kapadokya olarak, muhteşem bir mekânda, sıra dışı manzarası ile konaklamanın lüks ve konfor ile birleştiği, dillere destan Anadolu misafirperverliğinin profesyonellikle vücut bulduğu CCR Hotels & SPA’da, sahip olduğumuzun en iyisini sunmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz."

DHA