Spor En kuvvetli aday Abdullah Avcı

En kuvvetli aday Abdullah Avcı

Paylaş
En kuvvetli aday Abdullah Avcı

Guus Hiddink'in yerine geçmesi beklenen en kuvvetli aday İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Abdullah Avcı görünüyor

Ay-Yıldızlı ekipte Guus Hiddink devrinin sona ermesiyle yeni teknik direktör kimin olacağı sorusu gündeme oturdu. A Milli Takım’ın başına kimin geçeceği henüz kesinlik kazanmadı. Ancak bu hocanın yerli olacağı kesin.

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’da dün gece maçtan sonra yaptığı açıklamada bunu bir kez daha doğruladı. Teknik direktörlük için ismi geçen adaylar arasında favori Abdullah Avcı.

İstanbul Belediye’de mütevazı kadro yapısına rağmen oynattığı başarılı futbolla dikkat çeken Avcı’yla Aydınlar’ın üç hafta önce gizli bir görüşme yapıp, “Play-Off’ta elenirsek, görev için sizi düşünüyorum” diyerek, el sıkıştığı bildirildi. Deneyimli çalıştırıcının da Milli Takım'ı çok istediği öğrenildi.

BURSASPOR, ERTUĞRUL SAĞLAM'I BIRAKMIYOR

Diğer aday Ertuğrul Sağlam’ın Bursaspor’dan ayrılması ise zor gözüküyor. Yönetimin, Sağlam’ı göndermeyi düşünmedi ifade edildi.

Yeşil-beyazlı ekiple şampiyonluk yaşayarak, tarihe geçen Sağlam’a göre Abdullah Avcı ismi kulislerde de daha ağır basıyor.

Haberin Devamı