Yaşam En nefret edilen firmalar Facebook ve Twitter

En nefret edilen firmalar Facebook ve Twitter

Paylaş
En nefret edilen firmalar Facebook ve Twitter

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir araştırma, kullanıcıların başta Facebook ve Twitter olmak üzere sosyal medya sitelerinden pek de haz etmediğini gösterdi

Son dönemde hızla yükselen sosyal medya alanındaki seçeneklerin her geçen gün artıyor olması bu pazarın gelişmesinde oldukça önemli rol oynuyor olsa da, hızla değişen bu pazarda kullanıcılarını memnun etmek de her geçen gün daha zorlu bir hal alıyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir araştırmada en çok nefret edilen firmaların başında iki sosyal medya devinin yer alması, kullanıcıların sosyal medya firmalarından memnuniyetsiz hale geldiklerini gözler önüne serdi.

Haberin Devamı

En nefret edilen firmalar Facebook ve Twitter

American Customer Satisfaction Index tarafından 6200 internet kullanıcısının katılımıyla düzenlenen araştırma, kullanıcılar tarafından en çok nefret edilen firmaların başında Facebook ve Twitter‘ın geldiğini gösterdi. İkiliyi bir başka sosyal ağ olan LinkedIn izlerken, kullanıcılar tarafından en sevilen firmalar Google ve Apple oldu.

Facebook‘un en nefret edilen firmalar listesinde ilk sıralarda yer almasına son dönemde ortaya çıkan kullanıcı mahremiyeti sorunlarının neden olduğu tahmin ediliyor. Facebook’un kişisel bilgilerini güvende tuttuğunu pek de inanmayan kullanıcılar sosyal medya platformunu kullanmaya devam ediyor olsalar da, firmaya karşı olan sempatileri ortadan kalkmış gibi görünüyor. Sosyal medya devinin kullanıcılar tarafından pek sevilmiyor olmasının bir diğer nedeni olarak da reklamlardaki artış gösteriliyor.

Haberin Devamı

Facebook Nokia HERE’ı Satın Alabilir