Magazin 'En yakışıklı mahkûm' Jeremy Meeks'i eşi eve almadı

'En yakışıklı mahkûm' Jeremy Meeks'i eşi eve almadı

Paylaş
'En yakışıklı mahkûm' Jeremy Meeks'i eşi eve almadı

‘En yakışıklı mahkum’ olarak ünlenen eski suçlu Jeremy Meeks, Bodrum'da mavi turda eşini aldatma görüntülerinin ardından ABD'deki evine döndüğünde eşi tarafından eve alınmadı

Sabıka fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılmasının ardından ‘en yakışıklı mahkum’ olarak ünlenen eski suçlu Jeremy Meeks, eşini aldatma görüntülerinin ardından bu defa eşiyle tartışma görüntüleriyle gündemde. Hapishaneden çıktıktan sonra modellik yapmaya başlayan, evli ve üç çocuk babası 33 yaşındaki Meeks, geçtiğimiz günlerde Topshop'ın varisi ile Bodrum'da samimi yakınlaşmalarıyla objektiflere yansımıştı.

3.8 milyar sterlinlik servetiyle Topshop, Miss Selfridge, Burton, Evans and Dorothy Perkins gibi mağazaların içinde bulunduğu Arcadia Grubu'nun sahibi olan Sir Philip Green’in 24 yaşındaki kızı Chloe Green ile Meeks’in mavi turda sarmaş dolaş görüntüleri tepki çekmişti.

Ancak Meeks, hiçbir şey olmamış gibi oğullarıyla fotoğrafını paylaşmaya devam ediyordu.


Jeremy Meeks'in karısı sessizliğini bozdu!


Meeks'le görüntülendikten sonra Instagram hesabında Meeks'le çekilen görüntüsünü paylaşan Green de "Bu sadece başlangıç. Hepimiz aşka ve nefrete saygı duyarız" yorumunda bulunmuştu. Bodrum’dan ayrılan ünlü mahkum, ABD’deki evine dönüşte Los Angeles Havaalanı’nda görüntülenmişti.


'En seksi mahkum'un yeni sevgilisinden şaşırtan paylaşım


Bodrum tatili sırasında lüks yatta Chloe Green ile romantik anlar yaşayan Jeremy Meeks'in sekiz yıllık eşi Melissa Meeks, olay görüntülerden günler sonra ilk kez konuşarak, "Yasal olarak hala evliyiz" açıklamasını yapmıştı.



Kardeşinin durumuna üzülen ve eski mahkuma karşı öfkeli olan ablası Michelle Curl ise, Jeremy Meeks ve Chloe Green’in umurlarında olmadığını söyleyerek, “Evet olanları gördüm, ama umurumda değil. Artık umursamıyoruz. Bunun üzerine konuşacak daha fazla bir şeyimiz yok" demişti.


En seksi mahkum Bodrum'a geldi karısını unuttu


Son yayınlanan görüntülerde, yaşananların ardından California'da eşiyle birlikte yaşadığı evine geri dönen Meeks’in eve alınmadığı objektiflere yansıdı.

Melissa Meeks, kendisini aldatan eşinin eve girmesine izin vermeyince çiftin kapıda tartışmaya devam ettiği görüldü. 2009'dan beri evli olan çiftin bir sonraki adımlarının ne olacağı ise büyük bir merak konusu.

Haberin Devamı