Siyaset Enerji Bakanı Berat Albayrak Meclis'te yemin etti
Paylaş
Enerji Bakanı Berat Albayrak Meclis'te yemin etti

27. Dönem Parlamentosu, milletvekillerinin yemin töreni için saat 14.00'te toplandı. Renkli görüntülere sahne olan TBMM'deki tarihi günde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da Meclis kürsüsüne çıkarak yeminini etti

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, TBMM Genel Kurulu'nda yemin etti.

Haberin Devamı

YEMİN TÖRENİ SONA ERDİ

TBMM Genel Kurulu’nda milletvekili yemin töreni devam ediyor. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya yemin etti.

Eski Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Cevdet Yılmaz da yeminlerini etti.