Magazin Enes Batur'un Dolunay'ı Post Malone'dan çalıntı mı?

Enes Batur'un Dolunay'ı Post Malone'dan çalıntı mı?

Paylaş
Enes Batur'un Dolunay'ı Post Malone'dan çalıntı mı?

Kendisi gibi YouTuber olan Reynmen'le rekabet eden Enes Batur Dolunay şarkısını dün canlı yayın yaparak yayınladı. Enes Batur’un canlı yayını 5 bin kişi tarafından izlendi. Şarkının izlenmesi 15 dakikada 500 bin kişiye ulaştı. Şarkı ve klibin hızla yayılması aynı zamanda farklı iddiaların da ortaya atılmasına neden oldu. O iddialardan biri de "Enes Batur'un klibi çalıntı". İşte detaylar... (Posta.com.tr)

Enes Batur, 'Dolunay' adlı trap şeklindeki şarkısını dün Instagram'da eş zamanlı yayın yaparak YouTube'a yükledi. YouTuber klibini paylaşırken; "İnsan hayatta ne isterse başarabilir sadece bunun için pes etmeden azimle çalışması gerekiyor, ben buna inanıyorum. Amacım şarkıcı olmak ve konserler vermek değildi sadece size güzel bir iş sunmaktı. Umarım beğenirsiniz, iyi seyirler!" dedi.

Haberin Devamı

'Şövalye kıyafetlerinden tutun da savaş alanına kadar aynı'

Yeni nesil trap'ten alışık olduğumuz gibi o da şarkısında 'autotune' kullandı. Klibi ise ünlü sanatçı Post Malone'un 'Circles' adlı hitinin klibinin aynısı olarak değerlendirildi.

Klipte kullanılan şövalye kıyafetleri olsun, savaş alanı olsun, çekim benzerliği falan her şey aynı. Hadi tam 'çalıntı klip' demeyelim ama yine de 'İlham nereden gelmiş belli' diyebiliriz :)

Enes Batur'un Dolunay klibi

Post Malone'un Circles klibi

Diğer yandan Enes Batur'un klibini Diriliş Ertuğrul dizisine benzetenler de oldu. İşte klip hakkında atılan birkaç tweet...