Magazin Enes Batur'un yeni sevgilisi Ecenaz Üçer kimdir? Ecenaz Üçer kaç yaşında?

Enes Batur'un yeni sevgilisi Ecenaz Üçer kimdir? Ecenaz Üçer kaç yaşında?

Paylaş
Enes Batur'un yeni sevgilisi Ecenaz Üçer kimdir? Ecenaz Üçer kaç yaşında?

Yeni bir aşka yelken açan YouTuber Enes Batur sevgilisi Ecenaz Üçer ile ilk kez yan yana görüntülendi. Ecenaz Üçer ile ilgili aramalar da başladı. Enes Batur'un yeni sevgilisi Ecenaz Üçer kimdir? Ecenaz Üçer kaç yaşında? Ecenaz Üçer ne iş yapıyor? Ecenaz üçer hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...

Geçtiğimiz sene oyuncu Damla Aslanalp ile sahte bir düğün töreni düzenleyerek günlerce adından söz ettiren fenomen Enes Batur Sungurtekin, önceki gün yeni sevgilisi Ecenaz Üçer ile ilk defa görüntülendi. Haberin ardından Ecenaz Üçer'in hayatı merak konusu oldu. Peki Enes Batur'un yeni sevgilisi Ecenaz Üçer kimdir?

Haberin Devamı

Ecenaz Üçer kimdir? Ecenaz Üçer kaç yaşında?

23 yaşında olan Ecenaz Üçer, Eskişehir'de doğmuştur. Genç oyuncu, Bilgi Üniversitesi Televizyon Haberciliği Bölümü öğrencisi.

Ecenaz üçer dizileri

Ecenaz Üçer, bugüne kadar 'Aşkımızın Son Tekmesi, 'Kafalar Karışık' ve 'Üç Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi' gibi dizi ve filmlerde rol aldı.

Ecenaz Üçer'in Aralık 2018'de Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı yarışmaya katıldığı da ortaya çıktı.