İskenderun Engeller Kalkıyor Projesi finalde

Engeller Kalkıyor Projesi finalde

Paylaş
Engeller Kalkıyor Projesi finalde

Engeller Kalkıyor Projesi finalde

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)-İSKENDERUN Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), ‘Engeller Kalkıyor Projesi’ ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen proje yarışmasında en iyi projeler arasında yer alarak finale kaldı.

Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketleri ile Proje Ödülleri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katılımıyla TOBB Konferans Salonu’nda sahiplerine verildi.​ Ödül töreninde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez ve TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen de hazır bulundu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, proje yarışmasında finale kalanları ve camiaya uzun süredir hizmette bulunan delegeleri ödüllendirdiklerini belirterek, “Bu tabloyla hepimiz iftihar edelim. Odalarımız-Borsalarımız adeta proje fabrikası haline geldi. Çalışıyor, üretiyor, şehirlerine yeni eserler kazandırıyor, üyelerimize daha çok hizmet sunuyorlar. Sadece yurt içinde değil, dışarda da bayrağımızı dalgalandırıyorlar. ICC’de, CACCI’de, dereceye giren, en iyi proje ödülleri kazanan, çok sayıda Oda-Borsamız ve kadın girişimcimiz var. Camiamızın ulaştığı bu seviye sizlerin eseri, hepinizle ayrı ayrı iftihar ediyorum” dedi.

Törende, İskenderun’da Engeller Kalkıyor Projesi ile proje ödülü yarışmasında dereceye giren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na (İTSO) Hizmet Şeref Plaketi ve Proje Ödülü verildi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden Şeref Ödül Plaketini İTSO heyeti aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı