Merkez Engelli abonelere çiçekli karşılama

Engelli abonelere çiçekli karşılama

Paylaş
Engelli abonelere çiçekli karşılama

Engelli abonelere çiçekli karşılama

ADANA,(DHA)- Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli abonelere çiçek verdi.
Engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için ASKİ Genel Müdürlük binasında faaliyete geçirilen ''Engelsiz Masa'’ uygulaması sayesinde çeşitli abonelik işlemleri için kuruma başvuran engelli aboneler, ASKİ personelleriyle birlikte tüm işlemlerini en hızlı şekilde tamamlıyor.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde ASKİ Engelsiz Masa’ya başvuran abone Emine Bal, ASKİ’nin kendilerine sunduğu hizmetler için teşekkür etti. ASKİ Halkla İlişkiler biriminde bulunan Engelsiz Masa’da Emine Bal’ı karşılayan ve çiçek veren ASKİ Genel Müdürü Zeki Aysan, "Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda, engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. ASKİ tüm uygulamalarıyla bunu ortaya koymaktadır’’ dedi.
ENGELLİYE YÜZDE 50 İNDİRİM
Yüzde 40 ve üzeri engeli olduğunu sağlık raporu ve engelli kartıyla belgeleyen vatandaşlara, ASKİ tarafından su faturalarında birim fiyat üzerinden yüzde 50 indirim uygulanıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı