Gündem Engelli kadın ablasına fuhuş yaptırırken yakalandı

Engelli kadın ablasına fuhuş yaptırırken yakalandı

Paylaş
Engelli kadın ablasına fuhuş yaptırırken yakalandı

Adana'da engelli bir kadın ablasına fuhuş yaptırırken polis tarafından suçüstü yakalandı

Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, engelli Neslihan G. (37) isimli kadının para karşılığı ablası Hacer D.’ye (39) fuhuş yaptırdığı, kendisinin de fuhuş yaptığı ihbarını aldı.

Haberin Devamı

Polis bu ihbar üzerine harekete geçerek Neslihan G.’nin telefon numarasını bulup müşteri kılığına girdi. Polis telefonla Neslihan G.’ye ulaşarak, "Birlikte olmak için kadın arıyoruz size daha önce gelenler sizi önerdi, ancak bize iki kadın lazım" dedi.

Neslihan G. ise ablasının ve kendisinin fuhuş yaptığını ancak kişi başı 100 lira aldığını, 50 lira da ev parası alacağını söyledi. Pazarlık yaptıktan sonra verilen adrese gelen polis, Neslihan G.’yi gözaltına alırken, ablasını da ifadesi alınmak üzere emniyete götürdü.

"EŞİMDEN BOŞANDIM EVLERE TEMİZLİĞE GİDİYORUM"

Neslihan G. polisle fuhuş için pazarlık yapmasına rağmen ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek, "Ben sevgili olmak için ablamla birlikte gelmiştim. Benim amacım fuhuş yapmak değil tanışmak arkadaş olmaktı. Ben eşimden boşandım evlere temizliğe giderek geçimini sağlayan bir kadınım" dediği öğrenildi. Neslihan G. ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Abla Hacer D. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Haberin Devamı