Gündem Engelli kızını döverek öldürdü!

Engelli kızını döverek öldürdü!

Paylaş
Engelli kızını döverek öldürdü!

Balıkesir'de oturan 61 yaşındaki Hüseyin Erden'in 'evi kirletiyor' diye dövdüğü 38 yaşındaki engelli kızı Ayten Erden hayatını kaybetti

Emekli Hüseyin Erden, birlikte yaşadığı engelli kızı Ayten Erden’i dövdü. Daha sonra mutfaktan aldığı meyve bıçaklarıyla dışarı çıkan Erden, daha önceden tartıştığı ve aralarında husumet olduğu bilinen 52 yaşındaki Cemil Işık’ı evinin bir alt sokağında yakaladı. Çıkan tartışmada Erden, yanındaki bıçakla Işık’ı karnından yaraladı.

Haberin Devamı

Olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri Işık’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Balıkesir Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Çevrede araştırma yapan polis, zanlı Hüseyin Erden’i elinde 2 meyve bıçağıyla olay yeri yakınlarında yakaladı.

Hastanede tedavi altına alınan Işık’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Bıçakla yaralama suçundan gözaltına alınarak Balıkesir Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen zanlı Erden’in evine giden polis, engelli Ayten Erden’in cesediyle karşılaştı.

Yapılan incelemede darp sonucu hayatını kaybettiği belirlenen engelli Ayten Erden’in cesedi Balıkesir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ÖNCE DÖVDÜ SONRA TEŞHİSE GELDİ

Darp sonucu hayatını kaybeden Ayten Erden’in cesedini teşhis etmek için hastane morguna getirilen Hüseyin Erden’in ilk ifadesinde, "Kızım Ayten hiç susmuyordu. Evi kirletiyordu. Bugün de söylediklerimi yapmayınca sinirlenip dövdüm ama öldüğünü bilmiyordum" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Polis, Ayten Erden’in ölümü ile Cemil Işık’ın bıçakla yaralanması olayları arasında herhangi bir bağlantı bulunmadığını bildirdi. Zanlı Erden, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, (DHA)