Eskişehir Engelli sağlık personelleri kahvaltıda buluştu

Engelli sağlık personelleri kahvaltıda buluştu

Paylaş
Engelli sağlık personelleri kahvaltıda buluştu

Engelli sağlık personelleri kahvaltıda buluştu

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR'de 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle, engelli sağlık personelleri düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
Eskişehir Şehir Hastanesi personel yemekhanesinde düzenlenen kahvaltı programına, Vali Yardımcısı Alper Balcı, İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Alper Sezer, Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Dr.Yaşar Bildirici, hastane idarecileri ve engelli sağlık personelleri katıldı.Programda engelli personele, Yaşar Bildirici, Doç.Dr. Uğur Bilge, Alper Sezer, ve Alper Balcı tarafından kahvaltı servisi yapıldı. Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Eskişehir İli Erişebilirlik İzleme Denetleme Komisyonunca Düzenlenen "Erişebilirlik Belgesi" hastane yönetimine takdim edildi.
İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Uğur Bilge, "Engelliler Günü nedeniyle Eskişehir Şehir Hastanemizin güzel ve ferah ortamında, kurumumuzda görev yapan siz değerli çalışanlarımızla kahvaltı programıyla bir araya gelmiş olmaktan mutluluk duyuyorum. Her zaman engelli vatandaşların ve kurumlarımızda görev yapan engelli personelimizin yanındayız. Sağlık Müdürlüğü ve sağlık idarecileri olarak her zaman sorunlarınızı dinleyip, çözüm bulma noktasında gayret içinde olduk, olmayada devam edeceğiz" dedi.
Vali Yardımcısı Alper Balcı ise, "Bizler bir gün değil her gün yanınızdayız, her zaman kapılarımız sizlere açık" diye konuştu. Engelli personeller adına konuşan Hastanenin Sağlık Kurulu BÖlümü'nde çalışan Kemal Yazaydın, kendilerine gösterilen ilgiden ötürü oldukça mutlu olduklarını belirterek, "Hastane Yönetimine, İl Sağlık Müdürlüğüne ve Sayın Vali Yardımcımız Alper Balcı beye bugün bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz" dedi.

Haberin Devamı