Spor Engin Baytar'dan zehir zemberek açıklamalar

Engin Baytar'dan zehir zemberek açıklamalar

Paylaş
Engin Baytar'dan zehir zemberek açıklamalar

Galatasaray'dan Çaykur Rizespor'a kiralanan Engin Baytar, eski kulübüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu

NTV Spor'a konuşan tecrübeli futbolcu Galatasaray'da haksızlığa uğradığını belirtirken, kulüp içinden ismini vermediği bir kişi hakkında çok sert sözler söyledi.

Mancini'nin kendisini yeteneksiz bulmuş olabileceğini söyleyen Baytar, "Ne olursa olsun bana şans vermesi gerekirdi. Mancini'nin geçmiş maçlarımızı izleyip izlemediğini merak ediyorum. Yeni gelen hoca hiç mi cd izlemez, hiç mi oyuncular hakkında bilgi almaz? İki yıldır oynamayan oyuncuları nereden tanıyor, ben bunu anlayabilmiş değilim. Fatih Hoca beni göndermediyse demek ki sorun bende değil. Haksızlığa uğradım. Galatasaray'da çok büyük hayal kırıklığım var. Kızgın değilim ama bu olay bana çok büyük bir ders oldu." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden 30 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'dan ayrılmasında kulüp içinden bir ismin etkili olduğunu belirterek; O kişinin yaptığı ona göre adamlık ancak bana göre değil. Allah'ın onun yanına bunları koyacağını sanmıyorum. Onu Allah'a havale ediyorum. Eğer seneye de kulüpte çalışmaya devam ederse Galatasaray'a dönebileceğimi sanmıyorum. Bana haksızlık eden kişinin ismi benimle birlikte mezara gidecek." dedi

Engin Baytar konuşmasının devamında hakem Cüneyt Çakır'a da değindi. Çakır'a yaptığı hareketten dolayı pişman olduğunu söyleyen Baytar, "O hareketi yapmamam gerekirdi ancak kendisinin söylediği gibi asla ona bela okumadım. Bu tip olayların hep ona denk gelmesi de ayrı bir durum. Şampiyonlar Ligi'nde Fabregas omzunu çektiğinde sarı kart bile göstermedi. Uluslararası maçlarda gösterdiği performanslar sonrası İngiliz ve İspanyol medyası tarafından çok eleştirildi. İnsan ne ekerse onu biçer" şeklinde konuştu.

Engin Baytar, geçen sezon başında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa karşılaşmasında kendisine kırmızı kart gösteren hakem Cüneyt Çakır'ın yakasına yapışmış ve bu hareketi nedeniyle 11 maç oynamama cezası almıştı.

Haberin Devamı