Spor Engin İpekoğlu: Henüz her şey bitmedi

Engin İpekoğlu: Henüz her şey bitmedi

Paylaş
Engin İpekoğlu: Henüz her şey bitmedi

PTT 1. Lig’in 30. haftasında, sahasında 1461 Trabzon’u 4-0 mağlup eden Adanaspor’un teknik direktörü Engin İpekoğlu, karşılaşma sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig’in 30. haftasında, sahasında 1461 Trabzon’u 4-0 mağlup eden Adanaspor’un teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Henüz her şey bitmedi, Süper Lig için matematiksel olarak almamız gerek puanlar var" dedi.

İpekoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın ilk yarısında sıcak havanın da etkisiyle çok iyi oynayamadıklarını söyledi.

İkinci yarıda, 50. dakikadan sonra risk almaya ve pozisyon üretmeye başladıklarını dile getiren İpekoğlu, şöyle konuştu:

"Adanaspor sadece savunmada bekleyip savunmanın arkasına atılacak toplarla gole giden bir ekip değil, ihtiyaç halinde oynamayı da bilen bir ekip. 40 dakikalık müthiş bir Adanaspor izledik. Biz bile kulübede keyif aldık. Keyfini çıkartacağız. Önümüzdeki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına hazırlanacağız. Henüz her şey bitmedi, Süper Lig için matematiksel olarak almamız gerek puanlar var."

1461 Trabzon cephesi

1461 Trabzon Teknik Direktör Hüsnü Özkara ise bu sıcak havada futbol oynayan tüm oyuncuları kutladı.

Adanaspor’un haddini bilerek ve savunmanın arkasına top atarak oynadığını ifade eden Özkara, "İlk yarı başa baş bir oyun oldu." diye konuştu.

Özkara, karşılaşmanın ilk yarısında pek fazla gol pozisyonu yaşanmadığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Oyunun hakimiyetinin bizde olduğu bir maçtı. Adanaspor bizi öne çekip arkaya top atmaya çalıştı. Kırılma anı da ilk yediğimiz gol oldu. Çok çalışmamıza rağmen maalesef, kademe hataları zinciri ve gol oldu. Oyuncu değişikliği yaptık, yine basit gol yedik. Adanaspor’u, Engin hocayı ve Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’ü kutlamak lazım. Adanaspor camiasını tebrik ediyorum."

Haberin Devamı