Spor Engin Şahin: Hedefimiz ligde kalmak

Engin Şahin: Hedefimiz ligde kalmak

Paylaş
Engin Şahin: Hedefimiz ligde kalmak

Mersin İdmanyurdu Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Engin Şahin, önemli açıklamalarında bulundu.

Mersin İdmanyurdu Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Engin Şahin, tek hedeflerinin ligde kalmak olduğunu belirterek, yönetim olarak ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını bildirdi.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, herkesin ortak paydasının Mersin İdmanyurdu olduğunu ve kırgınlıkların, dargınlıkların bir tarafa bırakılarak birlik içerisinde olunması gerektiğini belirtti.

Kayserispor’un Gençlerbirliği’ne yenilmesinin ardından kırmızı-lacivertlilerin ligde kalma umudunun daha da arttığını ifade eden Şahin, Medicana Sivasspor maçında kritik bir galibiyete imza attıklarını kaydetti.

Kentte herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini aktaran Şahin, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim tek hedefimiz Mersin İdmanyurdu’nun Süper Lig’de kalması. Yönetim olarak elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Hem teknik ekibe hem futbolcularımıza sonsuz güveniyoruz. Burada herkes dargınlık ve kırgınlıkları bir taraftar bırakarak takıma destek vermeli. Mersinliler ve taraftarlarımız Medicana Sivasspor maçında takımlarını yalnız bırakmadılar. Onların bu desteği bizim için önemli. Biz tek başımıza bu işi başaramayız. Ama böyle destek devam ettiği sürece bizi kimse yıkamaz. Biz ligde kalacağımıza inancımızı hiç yitirmedik."

Haberin Devamı