Eskişehir EOSB yeni projelerini hayata geçiriyor

EOSB yeni projelerini hayata geçiriyor

Paylaş
EOSB yeni projelerini hayata geçiriyor

EOSB yeni projelerini hayata geçiriyor

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yaşam Parkı, Özel Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ile Teknik Anadolu Lisesi ve Sınav ve Belgelendirme Merkezi projelerinin lansmanı yapıldı.
Bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısına AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Vali Yardımcıları Bekir Şahin Tütüncü, Akın Ağca, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ile çok sayıda davetli katıldı.
Açılış konuşmasını yapan EOSB Başkanı Nadir Küpeli, “Bizler sizlerin destekleriyle göreve geldiğimiz ilk günden bugüne aralıksız olarak büyük bir gayretle sanayimiz ve şehrimiz için en iyi olanı, gelişimimiz ve geleceğimiz için en iyisini istemeyi yönetim olarak amaç edindik. Bugün burada paylaşacağımız projelerimiz de 2023 Türkiye hedefinin ve bu yolda edindiğimiz kararlılığın birer yansımasıdır. Bu proje ile ayni zamanda, şehrimiz halkına ve özellikle de gençlerimize OSB'nin sadece fabrikalardan ibaret olmadığını, çalışma ve yaşama alanları ile birlikte var olduğunu göstermeyi amaçladık. EOSB Yaşam Parkı toplam 150 bin metrekarelik alanıyla OSB'ler içinde bu anlamda tek ve en büyük Yaşam Parkı olacaktır. Yaklaşık 1 yıldır ilgili, bilgili tüm kesimlerinin görüşleri alınmak suretiyle oluşmuş bir projedir. Açık alanı bol, spor alanı bol, etkinlik alanları bol bir projeyle karşınızdayız" dedi.
Yaşam Parkı bünyesinde peyzaj alanı, çok amaçlı salon, kreş, müze, açık amfi, fitness ve spor merkezi, açık spor alanları, restoran,kafeler, ticari alanlar ve yürüyüş alanları yer alacak.

Haberin Devamı