Spor Eray idare etti

Eray idare etti

Paylaş
Eray idare etti

Muslera'nın yokluğunda kaleye geçen Eray, maça etki edecek bir hata yapmadı. Golde yapabileceği bir şey olmayan genç eldiven, karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda geçit vermedi. Kalesinde başka büyük tehlike oluşmadı

Muslera’nın Konyaspor maçında sağ ayak baş parmağının kırılmasının ardından gözler genç kaleci Eray’a çevrildi. Kariyerinde ilk kez Avrupa arenasında boy gösteren genç kalecinin, Kopenhag önünde nasıl bir performans ortaya koyacağı ise merak konusuydu. Maçın başında heyecanı kameralara yansıyan 22 yaşındaki kaleci buna karşın maça etki edecek hata yapmadı. Kopenhag’ın 6’ncı dakikada Braaten’in ayağından bulduğu golde yapabileceği bir şey olmayan Eray İşcan, hava toplarında ise boyunun avantajını kullanmayı bildi. Rakibin kornerlerinde adeta titreyerek yükselen genç kaleci, taraftarları ise korkuttu. 1.97’lik boyuyla sahanın en uzun ismi olarak dikkat çeken genç Eray, ilk yarıdaki bir pozisyonda ise başarılıydı. Rakip oyuncuyla karşı karşıya kalan Eray, gol açısını iyi kapatırken, kalesinde başka bir gole izin vermedi.

İKİNCİ YARI TOP GELMEDİ


Soyunma odasına 1-0 geride giden Sarı-Kırmızılılar, ikinci yarıda rakibinin üzerine daha fazla yüklendi. Adeta tek kale oynayan ancak gol bulamayan Aslan’da genç kaleciye fazla iş düşmedi. Bugüne kadar Galatasaray formasıyla yalnızca 104 dakika şans bulan Eray, dün ilk Şampiyonlar Ligi maçında oynamasına karşın performansıyla idare etti.

Haberin Devamı