Tokat Erbaa Belediye Başkanı Karagöl, görevine başladı

Erbaa Belediye Başkanı Karagöl, görevine başladı

Paylaş
Erbaa Belediye Başkanı Karagöl, görevine başladı

Erbaa Belediye Başkanı Karagöl, görevine başladı

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - YEREL seçimlerde Erbaa Belediye Başkanlığı görevine seçilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı Ertuğrul Karagöl mazbatasını alarak göreve başladı. Başkan Karagöl, belediye önünde teşekkür konuşması yaptı.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde 2019 Mahalli İdareler seçimini kazanan Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, belediye önünde düzenlenen programda vatandaşlara teşekkür konuşması yaptı. Programa MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MHP Tokat Merkez İlçe Başkanı Mustafa İpek ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kürsüye gelen Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Biz burada herkese başından belli dedik ki halk hareketine döndü. Hep beraber çalıştık. Bizde gece gündüz çalıştık. Sizler de gece gündüz çalıştınız. Evinde oturan da duasını etti.
Yine bir şekilde yanımızda oldunuz. Bana oy verene, vermeyene gece gündüz beni yalnız bırakmayanlara teşekkür ederim. Bu süreci birlikte kazandık" dedi.
Başkan Karagöl'ün konuşmasının ardından kürsüye gelen MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ise konuşması esnasında duygulu anlar yaşadı. Bulut konuşmasında, "Benim güzeller güzeli hemşehrilerim. 2015 yılında ben ilk defa buraya milletvekili adayı olarak buraya geldim. Erbaa Belediyesini 2014 yılında kaybetmiştik. 2015 yılından bugüne kadar buradaki hemşehrilerimizle mücadele ettik. Meşaleyi tekrar yakalım diye yıllarca arşınlamadığımız köy ve kasaba kalmadı. Herkesi kucakladık. 2018 yılında milletvekili olarak seçildik. Hemen akabinde yerel seçimlerde Ertuğrul kardeşimiz aday oldu. Sizler de Ertuğrul kardeşimize sahip çıkarak, emaneti ehline teslim ettiniz. Şimdi seçim sonuçları açıklandı. Kaybedeni olmayan bu seçimin kazananı MHP ve Ertuğrul Karagöl oldu. Bizim siyaset anlayışımızda kin ve husumete yer yok. Hakarete yer yok. Oy veren vermeyen bütün Erbaa'lılardan Allah razı olsun" dedi.
Konuşmaların ardından MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ve partililer Erbaa Belediye Başkanlığı makamına geçerek tebrikleri kabul etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı