Erbaa Erbaa’da polis haftası kutlandı

Erbaa’da polis haftası kutlandı

Paylaş
Erbaa’da polis haftası kutlandı

Erbaa’da polis haftası kutlandı

İbrahim UĞUR/ ERBAA (Tokat), (DHA) -TOKAT'ın Erbaa ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.
Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, kurum amirleri ile çok sayıda polis memuru katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Erbaa İlçe Emniyet Müdürü Erol Alkan Atatürk anıtına çelenk sundu.
Törende konuşan Erbaa İlçe Emniyet Müdürü Erol Alkan ''Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 174’üncü yılını kutladığımız bu günde sevincimizi birlikte paylaşma nezaketi gösteren sizlere şahsım ve mensubu olmaktan gurur duyduğum emniyet teşkilatı adına saygı ve şükranlarımı sunuyorum. 10 Nisan 1945 yılından beri vatandaşın can ce mal güvenliğini koruma, toplumun huzur ve düzenini hukukun üstünlüğü ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri bugüne kadar en iyi şekilde yerine getirmiş bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla yoluna devam edecektir'' dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı