Erbaa Erbaa'da üniversite öğrencilerine hoş geldin etkinliği

Erbaa'da üniversite öğrencilerine hoş geldin etkinliği

Paylaş
Erbaa'da üniversite öğrencilerine hoş geldin etkinliği

Erbaa'da üniversite öğrencilerine hoş geldin etkinliği

İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA) - TOKAT'ın Erbaa ilçe belediyesi Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrencilerine kampüse hoş geldin etkinliği düzenledi.
Erbaa Belediyesi yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte üniversite eğitimi almak için ilçeye gelen öğrencilere yönelik hoş geldin etkinliği düzenledi. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erbaa yerleşkesinde gerçekleştirilen etkinliklerde Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl üniversitenin konferans salonunda öğrencilerle söyleşi yaptı. Söyleşinin ardından kampüs bahçesinde öğrenciler için konser düzenlendi.
Etkinlikleri eğitim için Erbaa’ya gelen öğrencilere hoş geldiniz demek için gerçekleştirdiklerini ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "En az sizler kadar ben de mutluyum. Çünkü bir akranınız olarak, bir arkadaşınız olarak sizlerin sırasından yeni ayrıldım. Sizlerin duygu ve düşüncesini iyi bildiğimiz için bu organizasyonu düzenlemek istedik. İnşallah Erbaa ile beraber, eğlenirsiniz. Erbaa ile beraber hayatı öğrenirsiniz. Erbaa ile beraber meslek edinirsiniz. Burada yaşadığınız süre içerisinde mutlu olursunuz. Vatana, millete güzel işler yapacak bireyler olarak uğurlarız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı