Magazin Ercan Yazgan kızı olduğu iddia edilen Billur Yazgan'a küs gitti

Ercan Yazgan kızı olduğu iddia edilen Billur Yazgan'a küs gitti

Paylaş
Ercan Yazgan kızı olduğu iddia edilen Billur Yazgan'a küs gitti

Solunum yetmezliği nedeniyle 71 yaşında hayata gözlerini yuman usta oyuncu Ercan Yazgan'ın, kızı olduğu iddia edilen Billur Yazgan'a küs gitti

Geçen hafta felç geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Ercan Yazgan, 71 yaşında hayatını kaybetti. Ercan Yazgan'ın çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

Bizimkiler dizisinde hayat verdiği "Kapıcı Cafer" ve Kaygısızlar dizisindeki "Memnun Kaygısız" tiplemeleriyle gönüllerde taht kuran Ercan Yazgan'ın ilginç bir hayat hikayesi var. Daha önce 4 kez evlenen Yazgan, kendisi gibi oyuncu olan kızı Billur Yazgan tarafından reddedildi.

ACEMİ CADI İLE ÜNLENDİ


Oyunculuk kariyerine Merve Boluğur ile birlikte rol aldığı Acemi Cadı dizisi ile başlayan Billur Yazgan, kariyerine bir süre devam ettikten sonra ise bir anda ortadan kayboldu.

SOSYAL MEDYADA BABASINA YER YOK


Sosyal medya hesabını aktif kullanan Billur Yazgan'ın iddiaya göre babasıyla ilgili en ufak bir detaya yer vermemesi dikkat çekti. (Vatan)



BİLLUR YAZGAN KİMDİR

1 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Billur Yazgan, ünlü oyuncu Cafer Yazgın'ın kızıdır. Annesi tiyatrocu İdil Yazgan'dır. İstanbul Üniversitesi'nde Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde eğitim almış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olmuştur.

2006 yılında yayınlanan 'Acemi Cadı' adlı dizide canlandırdığı karakter sonrası tanınan Billur Yazgan, Star TV’de yayınlanan ‘Papatyam’ dizisinde aktivist ve deli dolu Özge karakterini canlandırdı. Dizide Metin Akpınar ve Nilgün Kasapbaşoğlu gibi ünlü isimlerle birlikte rol almıştır.

Billur Yazgan, evlendikten sonra televizyon dünyası ile arasına mesafe koymuş ve uzun süredir hiçbir projede yer almamaktadır. Öte yandan, Billur Yazgan'ın sosyal medyada babası Ercan Yazgan ile neredeyse hiç paylaşımı yok. Bir dönem gündeme gelen bu konu sonrası Billur Yazgan’ın babası Ercan Yazgan’ı reddettiği iddia edilmişti. Ancak bu iddia hakkında her iki taraftan açıklama yapılmadığı için, doğruluğu kesin olarak bilinmemektedir.

FİLM VE DİZİLERİ

2009 - Papatyam - Özge


2008 - Memur Muzaffer - Aysun Mutlu

2007 - Aşk Eski Bir Yalan - Zeyno

2006 - Acemi Cadı - Tuğçe

2005 - Şöhret

2004 - Yabancı Damat

Haberin Devamı