Erdemli Erdemli’de asfalt sezonu sürüyor

Erdemli’de asfalt sezonu sürüyor

Paylaş
Erdemli’de asfalt sezonu sürüyor

Erdemli’de asfalt sezonu sürüyor

Mehmet DOĞANER/ ERDEMLİ(Mersin), (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ ekipleri, Erdemli ilçesinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmaları ile vatandaşlardan takdir topluyor.
Büyükşehir Belediyesi, Erdemli İlçesinde merkez ve Akdeniz Mahalleleri’nde MESKİ ekipleri, yağmursuyu hattı döşeyerek, altyapı çalışmalarını tamamlarken, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri asfaltlama çalışmalarını gerçekleştirdi.
MESKİ’nin Erdemli merkezinde gerçekleştirdiği altyapı ve abone bağlantıları çalışmalarının ardından Güzeloluk, Atatürk, Serinler ve Yavuz Sultan Selim Caddelerinde ve 2006 ve 2008 sokaklara asfalt dökülürken, bozulan yollarda yama çalışmaları yapıldı. Ekipler, 1955 metre uzunluğundaki alanda 3 bin 215 ton asfalt malzemesi kullanılarak, vatandaşlar için ulaşımı konforlu hale getirdi.
Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ ekiplerinin iki koldan yürüttüğü çalışmalar vatandaşlardan tam not aldı. Ekiplerin kırsal mahallelerin yol sorunlarının çözümüne yönelik çalışmaları sürecek.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı