Gündem Önce Başbakan sonra Erdoğan balkon konuşması yapacak

Önce Başbakan sonra Erdoğan balkon konuşması yapacak

Paylaş
Önce Başbakan sonra Erdoğan balkon konuşması yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Başbakan Yıldırım'ın ardından balkon konuşması yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ın ardından balkon konuşması yapacak.

Haberin Devamı

ANKARA'YA GİTTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçim zaferinin ardından, balkon konuşmasını yapacak. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 00.45’te İstanbul’dan Ankara’ya hareket etti. Erdoğan’ın başkente ulaşmasının ardından AK Parti Genel Merkezi’nde balkon konuşmasını yapacağı belirtildi.

YARALANAN ÇOCUĞU HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Erdoğan, Tarabya’daki Huber Köşkü önünde seçim sonuçları dolayısıyla toplanan vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra, hitabında da bahsettiği, ayağı bariyerlere sıkışarak yaralanan çocuğu kaldırıldığı özel hastanede ziyaret etti. Çocuğun sağlık durumuna ilişkin bilgi alan Erdoğan, daha sonra hastaneden ayrıldı.

BALKON KONUŞMASINI ÖNCE YILDIRIM YAPACAK

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi’nde bir konuşma yaparak, parti önünde vatandaşlara seslenecek. Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne ilişkin sonuçları Başbakanlık Resmi Konutu’nda takip etti. Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin, seçimlerin resmi olmayan sonuçlara göre, birinci çıkmasının ardından parti otobüsüyle genel merkeze hareket etti. Başbakan Yıldırım, yol boyunca kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı. Yıldırım, burada toplanan vatandaşlara hitap edecek.

Haberin Devamı