Gündem Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Paylaş
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Ankara'da Yavuz Selim Bulvarı açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin dün yayınladığı Parti Meclisi bildirisini topa tuttu. Erdoğan "Hekes haddini bilecek." diye konuştu

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları:

Bildiriler yayınlayarak bu ülkenin Cumhurbaşkanına Başbakanına saldırmak hiçbir siyasetçiye yakışmaz.
Hekes haddini bilecek. Bu ülkede vatana ihanet edenlerin avukatlığına soyunanlar bunu hesabını vermek durumundadır. Bizim anlayışımızda millete hizmet edenler abad olur milleti karşısına alanlar bedbaht olur. Sırtımızı şu ve ya bu örgüte değil sadece sadece halka ve hakka dayadık.

Bu millet aziz, bu millet yüce ve bu millet gücünü haktan alan ve sevdiğini de Allah için seven bir millet.

Türkiye ne zaman kendisi ve bölgesindekiler için hayırlı adımlar atmaya kalksa ortalık hemen toza dumana bürünüyor.

"BU KADARINI ASLA TAHMİN EDEMEZDİK"


Bizim verdiğimiz vergilerle, tanklarla toplarla bu milletin evladına ölüm yağdırdılar. Maske yırtılması hala bize afet denilen şeyi yaşamasak bu kadarını asla tahmin edemezdik.

Bölücü örgüt lafa gelince demokrat. DEAŞ'ta kesinlikle yolu kesişmemesi gereken Türkiye'yi hedefi haline getirmiştir.

"BİZİ DEAŞ'A YARDIM YATAKLIKLA SUÇLUYORLAR"


Kalkıyor sarayı ve iktidar partisini ana muhalefet DEAŞ ve diğer terör örgütleriyle yardım yataklıkla suçluyorlar. Böyle bir anlayış olur mu? DEAŞ'a karşı bu mücadeleyi en kararlı şekilde vereceksin sen de bildiri yayımlayıp bizi bastırmaya kalkacaksın.

PKK derseniz bir taraftan ırkçılık yapar diğer tarafıyla bir ideolojiye tapar. Bu ideolojinin hedefi olan ülkelerle ilişkiler geliştirir. Deve deseniz deve değil kuş deseniz kuş değil. Tam da böyle bir şeyler.



Her şey farklı ama vahşetler denk. Tek başına bu tuhaf manzara dahi içinde geçtiğimiz sürecin önemini gösteriyor. Bazıları kısır hesapların peşinden koşsa da milletimiz oynanan oyunu görüyor. Milletimiz kararını da verdi. Nedir bu karar: Sakın kader deme, Kaderin üzerinde bir kadar vardır, Ne yapsalar boş, Göklerden gelen bir kader vardı, Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır, Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır.

Milletimizin kaderin üzerinde kader olduğu inancıyla en son 15 Temmuz'da bunu tüm dünyaya ilan etmiştir. Batı ne der şu neder hiç aldırış etmeyin Allah ne der ona bakın!

"BU VATANI PARÇALAYAMAYACAKSINIZ"


Bu ezanı susturamayacaksınız, bu bayrağı indiremeyeceksiniz, bu vatanı parçalayamayacaksınız.

Pir Sultan Abdal gibi diyoruz ki:
Koyun beni hak aşkına yanayım
Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan
Yolumdan dönüp mahrum mu kalayım
Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan