Gündem Erdoğan Demirören hayatını kaybetti

Erdoğan Demirören hayatını kaybetti

Paylaş
Erdoğan Demirören hayatını kaybetti

Demirören Holding Başkanı Erdoğan Demirören hayatını kaybetti. Demirören Medya Grup Başkanı Mehmet Soysal, şu açıklamayı yaptı: Biz Demirören ailesi olarak gerekli cenaze töreniyle ilgili açıklamayı resmi olarak da yapacağız ama Pazar günü Fatih Camii diye düşünüyoruz.

Bünyesinde; Posta, Hürriyet, CNN Türk, Kanal D, Millliyet, Vatan, Fanatik gibi medya organlarının da bulunduğu Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

BAŞHEKİMDEN AÇIKLAMA

Florence Nightingale Hastanesi Başhekimi Özgür Şamilgil Erdoğan Demirören’in bugün hayatını kaybettiğini açıkladı. Şamilgil şunları söyledi:

Değerli basın mensupları burada size acı haberi vermek üzere toplanmış bulunuyoruz. İşinsanı Erdoğan Demirören bugün 11:53 itibarıyla aramızdan ayrılmıştır. Bir süredir solunum yetersizliği nedeniyle tedavi altında olan sayın Erdoğan, ailesinin yakın ilgi ve alakası hastanemizin personelinin yoğun çabalarıyla bugüne kadar ızdırap çekmeden yaşamını sürdürmüştür. Bugün itibariyle tüm ülkemize, yakınlarına, baş sağlığı diliyoruz.

MELTEM DEMİRÖREN: HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Erdoğan Demirören'in kızı Meltem Demirören hastane çıkışında şunları söyledi: Erdoğan beyi kaybettik. Hepimizin başı sağolsun diyorum. Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsın diyoruz.

Haberin Devamı

MEHMET SOYSAL: CENAZE PAZAR GÜNÜ FATİH CAMİİ’NDE

Demirören Medya Grup Başkanı Mehmet Soysal, ise şu açıklamayı yaptı:

Biz Demirören ailesi olarak gerekli cenaze töreniyle ilgili açıklamayı resmi olarak da yapacağız ama Pazar günü Fatih Camii diye düşünüyoruz.

BEKİR BOZDAĞ: BÜYÜK BİR KAYIP

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Demirören için şunları söyledi: Vefatı ülkemiz için büyük bir kayıptır. Demirören ailesinin yakınlarına çalışanlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

ADNAN POLAT: ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ TANIRIM

İşadamı Adnan Polat Erdoğan Demirören'le ilgili şunları söyledi: Erdoğan ağabey komşumuzdu. İş adamı olduğu kadar spor adamıydı. Çocukluğumdan beri tanırım. Sevenlerine ailesine başsağlığı diliyorum. Epey zamandır hastanedeydi. Çok üzüldüm. En son telefonla konuştum. 4-5 gün evvel Sayın Yıldırım Demirören'i aradım, durumunu sordum. Allah'tan rahmet diliyorum.

VUSLAT DOĞAN SABANCI: HEP ÇOK SICAKTI

Vuslat Doğan Sabancı, "Erdoğan amca diyeceğim çocukluğumdan beri tanıdığım bir insan. Hep çok sıcak herkesle çok sıcak ilişki kuran bir iş insanıydı. Allah rahmet eylesin diyorum" ifadelerini kullandı.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ: İŞ DÜNYASI İÇİN BÜYÜK KAYIP

Erdoğan Bey özellikle iş dünyası için büyük bir kayıptır. Türk sanayisi ondan büyük katkılar gördü. Şu an ben de hastaneye geldim.

Yıldırım Bey, Meltem Hanım, Tayfun Bey ve bütün aileye başsağlığı diliyorum.

Türk sanayisi için acı bir gün. Başsağlığı diliyorum. Erdoğan Amca ile zaman zaman Yıldırım Bey’le karşılaştığımızda, ben de sanayici bir ailenin çocuğuyum, hemen Türk sanayisi ile ilgili sohbetler ederdik.

Haberin Devamı

Enerjisi, bilgi ve tecrübesi çok yüksek olan bir insandı. Erdoğan Amca’yı babam söylerdi, Beşiktaş kulübünde de bir geçmişi vardı. Futbola çok gönül veren bir insandı. Türk sanayisi de futbol dünyası da çok önemli bir değerini kaybetti.

NİHAT ÖZDEMİR: TÜRKİYE'NİN BÜYÜK OLACAĞINI SÖYLERDİ

Türkiye'nin geleceğinin çok iyi olacağını, dört elle sarılmamız gerektiğini, Türkiye'nin büyük olacağını, hepimizin umutla bakmamız gerektiğini söylerdi.

Vatan ve Milliyet'in başındayken de ziyaret ettim, Karaköy'deki yerlerinde görüşmek nasip oldu, kulüpte görüşürdük.

Allah mekanını cennet etsin. Medya işinin görev olduğunu kabul ederdi, medyanın Türkiye'nin geleceği için önemli olduğunu ve en iyi şekilde yapacaklarını ifade ederdi.

TUNCAY ÖZİLHAN: ÇOK YARDIMSEVERDİ

Çok sevdiğimiz bir dostumuzu kaybettik. Türkiye'yi çok önemli katkılar sağlamış istihdam yaratmış, sanayide, eğitimde medyada yeri doldurulamayacak insanlardan birisiydi. Çok yardımsever bir insandı. Türk sporuna çok önemli katkılar sağladı. Ancak başsağlığı diliyoruz. Sevgi doluydu. Göstermeden yardım eden yaptığını ortaya dökmeyen ama herkese destek olan bir insandı. Herkesin çok sevdiği, saydığı bir insandı. Önemli bir insanı kaybetti Türkiye.

Haberin Devamı