Siyaset Erdoğan: Kızımı tehdit ediyorlar
Paylaş
Erdoğan: Kızımı tehdit ediyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da konuştu. Erdoğan konuşmasında "Kızımı tehdit ediyorlar. Kiminle yapıyorlar bunu? Ana muhalefet partisiyle yapıyorlar" dedi

Erdoğan'ın sözlerinden önemli satırbaşları şunlar:

Haberin Devamı

"Son 12 yılda Malatya'ya çok önemli yatırımlar yaptık. Son iki yılda Malatya'ya 6 kez geldim. Eğitimde Malatya örnek illerimizden bir tanesi. 25 bin kapasiteli stadyum inşaatı devam ediyor. Barajları, göletleri, sulama tesislerini saymayacağım. Bizim genlerimizde başkanlık sistemi var, liderlik sistemi var. Göreve geldikten sonra 9'uncu il ziyeretimi Malatya'ya yapıyorum. Malatyalı bana desteği yan gelip yatsın diye vermedi. Mevcut sistemin Türkiye'yi getirdiği yer burası. Daha ileri gidemiyoruz. Patinaj yapıyoruz patinaj. Törenlerde 16 Türk devletini temsilen askerlerimiz yer almasından niye rahatsız oluyorlar? Çünkü bunlar köksüz. Biz başkanlık sistemi dedikçe bunlar padişahlık diyor. Biz milli irade dedikçe rahatsız oluyorlar. G-20 ülkelerinin 10'u başkanlık sistemiyle idare ediliyor. En ileri hangi ülke varsa orada başkanlık sistemi var.

Haberin Devamı

'İÇ GÜVENLİK PAKETİ'Nİ GEÇİRMEMEK İÇİN UĞRAŞIYORLAR'

İç Güvenlik Paketi'ni Meclis'ten geçirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. 3 parti, yanlarında kim var, paralel yapı. Bunlar huzuru istemiyorlar. İç güvenlik yasasının çıkmasını istemiyorlar. Çünkü çıkarsa bu kadar rahat eylem yapamayacaklar. Bunlar kaostan, krizden, istikrarsızlıktan, darbeden besleniyorlar. Bunun için başkanlık sistemini istemiyorlar. Milletin yararına doğru bir adım atılıyor.

'KIZIMI TEHDİT EDİYORLAR'

Ülkemiz,milletimiz için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz 7 Haziran seçimleri Türkiye için milat olacaktır. Çözüm sürecini sadece ve sadece ülkemizin, milletimizin buna ihtiyacı olduğunu gördüğümüz için başlattık. Silah kullanarak terör estirdiler ama bütün bunlara sabrettik. Kızımı tehdit ediyorlar. Kiminle yapıyorlar bunu? Ana muhalefet partisiyle yapıyorlar."