Siyaset Erdoğan: Onlar inadına mini etek inadına dekolte desin
Paylaş
Erdoğan: Onlar inadına mini etek inadına dekolte desin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜRGEV'in yurt açılışı töreninde konuştu. 17-25 Aralık operasyonlarının hedefinde TÜRGEV'in olduğunu iddia ederek muhalefet ve 'Paralel yapı'ya yüklendi. Erdoğan "Varsın inadına mini etek inadına dekolte diye feveran etsinler. Biz inancına tarihine kültürüne bağlı nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz" dedi

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TÜRGEV yurtları açılış törenindeki konuşmasının satır başları:

Haberin Devamı

"Öğrenen gençler yetiştirme konusundaki çabanızda sizlere başarılar diliyorum. Bundan sonra da daima yanınızda olacağınızı bilmenizi istiyorum.

'TÜRGEV'İ NEDEN HEDEF ALDILAR?'

TÜRGEV 17-25 darbe teşebbüsünün en önemli hedeflerinden biriydi. Böylesine hayırlı hizmetler yapan kurum niçin hedefti?

Türkiye'nin ne kadar milli projesi kurumu varsa hepsiyle birlikte TÜRGEV de hedef alınmıştı, çünkü onlar için tehditti.

Himmet, zekat diyerek topladıkları paraları yurt içi ve yurt dışında Türkiye aleyhindeki lobilere partilere aktardılar

TÜRGEV vatanına bağlı gençler yetiştirmek istiyor. Bunu hazmedemediler.

'HİMMET DI ALTINDA TOPLANAN PARALAR...'

Paraları himmet adı altında, kurban adı altında topladılar ve Türkiye düşmanı ülkelere götürdüler. Oralarda lobiler oluşturmak için lobiler oluşturdular. Karın tokluğuna çalışan insanların emeklerini karanlık güçlerin maşası yaptılar. Milletin ferasat duvarına çarpıp milletinin tokadını yiyip yerlerine oturdular.

Haberin Devamı

Milletimiz bunları gönüllerinden sildi.

28 Şubat geliyor, yad edeceğiz ama bu defa farklı şekilde yad edeceğiz.

'MESELE TAYYİP ERDOĞAN MESELESİ DEĞİL'

Biz kendi gelecğeimiz için değil milletimiz için bu mücadeleyi verdik ve veriyoruz. Meseleyi Tayyip Erdoğan'ın kişisel meselesi gibi gösterenler aslında düşmanımın düşmanı dostumdur anlayışına sahip. Eğer darbe girişimi gerçekleşseydi şantajla mondajlaesir alacaklardı. Biz aslında biz onları da bu büyük tehditten kurtardık. Ama gittiler kendi ayaklarıyla o yapıya teslim oldular. İşte günlerdir gazetelerde yayınlanıyor.

'BU NASIL ÇARPIK İLİŞKİDİR?'

Görüyorsunuz rezillikleri. Birisi ona şantajlı motajlı kasetleri veriyor diğeri de onu tehdit ediyor. Bunasıl hastalıklı bir ilişki. Bu nasıl çarpık ilişkidir. Ama her iki tarafa da yakışır çünkü cibiliyetlerinin gereği bu. Varsın kendilerine icazetli şakirtler yetiştirsinler. Varsın inadına mini etek inadına dekolte diye feveran etsinler. Biz inancına tarihine kültürüne bağlı nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz.

Şimdi 17-25 aralığın sırları ortaya çıkmaya başladı.Millet asla onlara bu ülkenin kaderini teslim etmez bunu böyle bilsinler.

Haberin Devamı

Biz eşrefi mahlukata yakışanı yapma gayreti içindeyiz. Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma hedefidir. Bizim zaman kaybına tahammülümüz yok. Onun için çok çalışacağız.

TOKİ 600 bin konutu yapıp sahiplerine teslim etti. Bugün tek bir kız evladı dahi ailesi onu güvenle bırakacağı yurt bulamadığı bulamadığı için eğitimine devam edemeyen bir kız ocuğunu sorumluluğu krtedi yurtlar kurumu kadar TÜRGEV gibi kurumların da sorumluluğu var.

Tek bir vatandaşımız akşam karnı aç başını yastığa koymuşsa bunda devletin ve vakıfların sorumluluğu vardır.

12 yıl önce 45 milyon dolar olan yardım miktarımız 4.5 milyar dolara yükseldi. Biz biliyoruz ki veren el alan elden üstündür.

'BİZ NASIL BU HALE GELDİK?'

son günlerde kadına şiddet konusunda gelinene nokta bizler için üzüntü verici. Özgecan kızımızla ilgili yaşanan yenilir yutulur gibi değil. Arka arkaya 4-5 kızımızla ilgili yaşananlar yenilir yutulur gibi değil. Aslında genlerimizde böyle bir şey yok. Biz nasıl bu hale geldik? Bu bir vahşet. Ve bunların da yargıda karşılığının en kısa sürede hem de en yüksek derecede verilmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

Babası Mehmet Bey'in irfan dersi çok önemliydi. Burada bir insanlık dersi verdi. Ben kendilerine anneye ve babaya Allah razı olsun diyorum. Onlar tahrik unsuru olmadılar. Bu ülkede bak böyle babalar da böyle anneler de varmış dedirttiler.

Kadıköy'ü bilirim, Fatih'i bilirim. Ama şimdi TÜRGEV şimdi çok çok daha iyi bir seviyeye geldi. Şimdi yeni açtıkları yurtlarla kızlarımıza farklı bir onur ve farklı bir gurur yaşattılar. 8 yurdun öğrencilerimize velilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun diyerek hepinize saygılarımı sunuyorum."