Siyaset Erdoğan Trabzon'da konuşuyor
Paylaş
Erdoğan Trabzon'da konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da konuşuyor.

İşte Erdoğan'ın satır başları...

Haberin Devamı

Ordu'dan Rize'ye geçtik danışma meclisimizi yaptık. Bugün Trabzon'dayız. Bu ne güzel buluşmadır. Bu bir aşk, bu bir sevda. Siz 24 Haziran'da bir karar verdiniz. Bu kardeşinizi Cumhurbaşkanlığı makamına taşıdınız. Sizin bu sevginize layık olabilmek için buradayım zaten. Beraber yürüdük biz bu yollarda. Bundan sonra da beraber yürüyeceğiz.Atacağımız adımlar var attığımız adımlar var. Trabzon'da hamd olsun Şenol Güneş Stadyumu'nu yaptık. 41 bin kişilik stadyum. Şimdi Hüseyin Avni Aker'i de millet bahçesi yapacağız. Orada artık babalar, anneler, yavrular hazırladığımız projeyle rahatlıkla eğlenecekler. Şimdi proje hazır süratle tamamlayacağız. Şehir hastanesinin adımını atıyoruz. Sağlıkta eğitimde bugüne kadar attığımız dev adımlar yolculuğumuz devam edecek.

Haberin Devamı

"BİRİLERİ ORTALIĞI KARIŞTIRIYOR"

İnşallah bölünmüş yollarla ideal olan yollarımızı birbirine bağlayarak yolculuğumuzu devam ettireceğiz. Bütün bu adımlarda biz bir şey söyledik; Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik. Birileri şimdi ortalığı karıştırıyor. Neymiş bizi dövize mahkum edeceklermiş. Neymiş Çarşamba saat 18.00'e kadar papazı bırakın, bırakmadığınız taktirde yaptırımlar başlayacakmış. İçişleri ve Adalet Bakanımızı yaptırımlara dahil edeceklermiş. Biz ne yaptık? Anında ABD'nin İçişleri ve Adalet bakanına aynısını yaptık.

"ABD'Yİ HUKUKA DAVET EDİYORUZ"

Şimdi demir çelik çıkardı. ABD bak Dünya Ticaret Örgütü diye bir şey var. Hukuk tanımama gibi bir anlayış Türkiye'de yoktur. Kendilerini hukuka davet ediyoruz. Stratejik ortak değil miyiz? Niye bozuyorsunuz? Siz benim Halk Bankası Genel Müdür Muavinimi hiç bir suçu yokken tutuklayacaksın, kalkıp Halkbankamıza yaptırım uygulayacaksın kalkıp Türkiye'den farklı şeyler isteyeceksin. Biz mütekabiliyet yapmıyoruz. Suç işleyen bedelini ödeyecek.

Dışarıda bunlar içeride Kılıçdaroğlu. Kakıp akıl veriyor o aklı kendine sakla.