Gündem Erdoğan'dan ABD'de yoğun diplomasi trafiği

Erdoğan'dan ABD'de yoğun diplomasi trafiği

Paylaş
Erdoğan'dan ABD'de yoğun diplomasi trafiği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı Theresa May ile görüşmesinin ardından Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’taki resmî temasları kapsamında, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Emmaneul Macron’un görüşmesinde iki ülke ilişkileri değerlendirildi.

Haberin Devamı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı Theresa May ile New York’ta görüştü.

Görüşmede Erdoğan’a Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, MİT Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan eşlik etti.

Erdoğan, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitarovic ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kitarovic ile görüşmesinde iki ülke ilişkileri değerlendirildi. Görüşmede Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ta hazır bulundular.

Erdoğan, temasları kapsamında daha sonra Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Borut Pahor ile görüşmesinde iki ülke ilişkileri değerlendirildi.

Haberin Devamı