Siyaset Erdoğan'dan CHP'ye çok ağır itham
Paylaş
Erdoğan'dan CHP'ye çok ağır itham

Başbakan Erdoğan, çok sert açıklamalar yaptığı parti grup toplantısında CHP'ye de Reyhanlı konusunda ağır ithamlarda bulundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konuya ilişkin sözleri şöyle:

CHP'YE YAKIN GAZETECİ

Hatay'da tehlikeli bir oyun oynanmak isteniyor. Hatay'da gazeteci, tüccar, işadamı kılığındaki bazı karanlık şahısların ajanlık derecesindeki, vatana ihanet derecesindeki faaliyetleri tespit edilmiştir. Bunlar tutuklanarak yargıya teslim edilmiştir. Maalesef bu şahısların CHP içindeki bazı milletvekilleriyle irtibatları da tüm delilleriyle, belgeleriyle tasdiklendi. Örneğin CHP'ye yakın bir gazetenin Hatay temsilcisi, ajanlık yaptığına dair çok bariz delillerle şu anda tutuklanmış durumda.

ŞUURUNU KAYBETTİ

Biz ne Suriye'deki ne de dünyanın başka bir bölgesindeki olaya mezhep üzerinden bakmadık. CHP'nin başındaki zatın bize teröristbaşı diyecek kadar şuurunu kaybetmesi çok dikkat çekicidir.

CHP'YE REHBERLİK EDEN KİŞİ

CHP'liler bu eli kanlı Esed'i ziyaret etti ve utanmadan fotoğraflar çektirdi. Kamplara saldırı planları yapanları engelledik. İşadamı görünümündeki bir kişi bu saldırının planlayıcısıdır. CHP'ye rehberlik ve aracılık eden kişi saldırıları planlayan kişinin ta kendisidir. CHP'nin genel başkanı ve bazı adamları boğazına kadar çamura batmıştır. CHP liderinin ahlaksızca, edepsizce yaptığı saldırılar bu ayıplarını, suçlamaları örtmez. Bir an önce açıklama yapmalı, hatta istifa etmelidir.

Haberin Devamı