Ergene Ergene Velimeşe Başkanı Memiş: Başarımız tesadüf değil

Ergene Velimeşe Başkanı Memiş: Başarımız tesadüf değil

Paylaş
Ergene Velimeşe Başkanı Memiş: Başarımız tesadüf değil

Ergene Velimeşe Başkanı Memiş: Başarımız tesadüf değil


Mehmet YİRUN/ERGENE(Tekirdağ),(DHA)-TÜRKİYE 2'nci Ligi'ne çıkan Ergene Velimeşespor Kulübü Başkanı Adem Memiş, başarının tesadüf olmadığını belirterek, "Biz bir aileyiz. Bu takımın başarısında teknik heyetten futbolcuya, masöründen malzemecisine, aşçısına kadar tabi ki, Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in katkısı büyüktür"dedi.

Play-off finalinde Nevşehir Belediyespor'u 1-0 yenerek Türkiye 2'nci Ligi'ne çıkan Ergene Velimeşespor Başkanı Adem Memiş, şampiyonluğun ve bir üst lige çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını, takımın bu başarıyı yakalamak için büyük emekler sarf ettiğini söyledi. Memiş, "Başarılı olmayı herkes ister. Ancak başarı çalışmakla gelir. Bunun öncesinde de iyi bir aile olmak çok önemlidir. Biz önce iyi bir aile olduk. Teknik heyetimizle, oyuncularımızla, takıma gönül vermiş buna inanan herkesle. Bunu gerçekleştirdikten sonra başarı zaten gelmeye başladı. Hepimiz bir birimize inandık, birlikte güldük, birlikte ağladık.Biz bunun için güçlü olduk. Pes etmedik oyuncularımız her bir bir birine destek oldular. Takıma destek veren başta Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Takımın başarıya giderken yapılan dedikodulara fırsat vermediklerini de ifade eden Memiş, "Biz takım olarak başarıya giderken bizim bu başarımızı istemeyenler dedikodu mekanizmalarını çalıştırdılar. Biz büyük bir aile olduğumuz için bunların hiç birine fırsat vermeyeceğiz dedik. Çünkü bizim tek bir hedefimiz vardı. Bir üst lige çıkmak. Aldığımız her başarı dedikodu yaparak bizleri yıpratmaya çalışanlara ders verdi. Şimdi o bizi yıpratmaya çalışanları başarımızı alkışlıyorlar. Bu takım Ergene’nin, Tekirdağ’ın takımıdır. Başarılı olanı tebrik etmek destek vermek gerekir" diye konuştu.

Haberin Devamı