Magazin Erkan Can’dan jet-ski şov

Erkan Can’dan jet-ski şov

Paylaş
Erkan Can’dan jet-ski şov

Usta oyuncu Erkan Can’ın da oyuncu kadrosunda olduğu ‘Kafalar Karışık’ adlı filmin çekimleri tamamlandı. Çekimlerde Can, rol gereği ilk kez jet-ski’ye bindi

Erkan Can, rol aldığı yeni sinema filmi “Kafalar Karışık”ta ilk kez jet-ski’ye bindi. Yönetmenliğini Yücel Yolcu’nun üstlendiği, “Kafalar” olarak tanınan sosyal medya fenomenleri Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt’un da rol aldığı filmde usta oyuncu, Burhan Kahraman karakterine hayat verdi. Can, filmin jet-ski sahnelerinde ise zor anlar yaşadı. İlk kez bir jet-ski’ye binen oyuncu, çekimleri 3 günde tamamladı. Can’ın performansı film ekibi tarafından tam not aldı.

Haberin Devamı

ÇEKİMLER TAMAMLANDI

Çekimleri İstanbul, Eskişehir ve Antalya’da olmak üzere beş haftada gerçekleşen “Kafalar Karışık”, 7 Aralık’ta vizyona girecek. Yapımını ILS Vision’un üstlendiği film, kız arkadaşı Buse’nin kayıp babasını bularak evlenme hayali kuran Atakan’ın, Fatih ve Bilal ile çıktığı macerayı konu alıyor.

7 ARALIK'TA VİZYONDA

Başrollerini Erkan Can, Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt’un paylaştığı ‘Kafalar Karışık’ 7 Aralık’ta beyaz perdede izleyiciyle buluşacak.