Spor Erkan Zengin'den Ersun Yanal'a "Beni alın" maili

Erkan Zengin'den Ersun Yanal'a "Beni alın" maili

Paylaş
Erkan Zengin'den Ersun Yanal'a "Beni alın" maili

Fenerbahçe ile masaya oturmadan önce mailler aracılığı ile Trabzonspor'a davetiye gönderen Erkan'ın geri adım atması Yanal'ı hayal kırıklığına uğrattı

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında transferi yılan ipliğine dönen Eskişehirspor'un tecrübeli futbolcusu Erkan Zengin'in teknik direktör Ersun Yanal'a uzun bir süredir, "Beni alın" e-mailleri attığı ortaya çıktı. Fenerbahçe'yi çalıştırırken de Erkan Zengin'in transfer edilmesini çok isteyen Yanal, Trabzonspor'un başına geçtiği günden itibaren de bu oyuncunun takıma katılmasını istedi. Ancak Erkan Zengin'in son dönemdeki tavrı nedeniyle büyük şaşkınlık yaşayan tecrübeli teknik adamın, oyuncunun tutumuna bir anlam veremediği öğrenildi.

'BİZE DÜŞMAN GÖZÜ İLE BAKAN BİR KULÜP VAR'

Öte yandan Basın Sözcüsü Yakup Aslan, isim açıklamadan bir kulübün transferlerini bozmaya çalıştığını iddia etti. Aslan, "Kimi istesek, Türkiye'de bize düşman gözü ile bakan kulübün bir tanesi devreye girip fiyat yükseltmeye çalışıyor" dedi. Aslan, Erkan Zengin'in Fenerbahçe'de oynamak istediğine dair açıklamaları için de, "Aynı şeyi Messi söylese onu dahi almayız. Kimse Trabzonspor'dan büyük değildir" yorumunu yaparak, bir anlamda Erkan Zengin transferine de nokta koydu.

ERKAN BUNU HEP YAPIYOR

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yeni bir gerilime sebep olan Erkan Zengin'in benzer bir olayı iki sezon önce de yaşattığı ortaya çıktı. 2012- 13 sezonunda Fatih Terim'in Galatasaray'a getirmek istediği Erkan Zengin'in, o dönem teknik heyette olan Hasan Şaş'a "En büyük hayalim Galatasaray forması giymek. Lütfen benim transfer işimi bitir abi" dediği belirtildi.

ÖNCE ŞİKEYİ TEMİZLEYİN

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in dün yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. Türk futbolundaki sorunları anlatan Fatih Terim'e şike davasını hatırlatan İncehasan, "Şike temizlenmeden, anlattıklarınız kış uykusu için hikayeler olur!" şeklinde konuştu.

Sabah

Haberin Devamı