Yaşam Erkeği baştan çıkarmanın 8 yolu

Erkeği baştan çıkarmanın 8 yolu

Paylaş
Erkeği baştan çıkarmanın 8 yolu

Seksi iç kıyafetler oldukça seksidir ancak bir süre sonra çekiciliğini kaydebeder. Bu nedenle sürpriz hareketlerle de bir erkeği kadınlar şaşırtabilir

1- Beklenmedik seksi hareketler yapın!

Haberin Devamı

Yeni duş almış, makyajsız halinizle de seksi görünebilirsiniz. Hele üzerinizdeki havlu üzerinizden kazara (!) düşerse daha uygun olur. Bunun yanı sıra banyo kapısını aralık unutmuşsunuz gibi sabunlanmak, sırtınız dönük kurulanmak aranızdaki ateşi yükseltir.

2- Parmak uçlarınızla onu baştan çıkartın!

Ellerinizi çıplak vücudunda gezdirirken seksi şekilde hareket ettirin, tırnaklarınızı can yakmayacak şekilde hafifçe batırıyor gibi yapın. Hassas noktalarını keşfedin.

3- Seksi konuşun!

Bir erkeğin dikkatini çekmek mi istiyorsunuz? Kelimelerin gücünü kullanarak onu baştan çıkarabilirsiniz. Bir erkek ılık nefesini yüzünde hissettiği, seksi konuşmalara hayır diyemez.

4- Buluşmanıza gizemlilik katın

Bir erkekle buluştuğunuzda "Benimle buluşmaya zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Seninle birlikte harika işler başaracağımızı düşünüyorum" diye konuşun. İlk önce şaşırsa da zamanla o da bu keyifli oyuna devam edecektir. Diğer seçenek ise, lavabo dönüşü seksi bir şekilde yürüyerek ona doğru eğilerek 'birini mi bekliyorsunuz' diyerek seksi bir şekilde gülümsemek olabilir. Bu sıradan yemeğinize daha çok seksilik katacaktır.

Haberin Devamı

5- Kaçan kovalanır sözünden hareketle yatak odanızda kovalamaca oynayın

Kontrolü ilk başlarda elinizde tutun, daha sonra yenilmiş gibi yapın.

6- Gün boyu birbirinize hiç dokunmayın!

Akşam yatağa uzandığınızda seksi konuşmalar yapın ve hislerinizi en ince detaylarına kadar konuşun. İlerleyen saatlerde duramayacağınızı göreceksiniz.

7- Şampanya öpücüğünü deneyin!

Sevdiği içeceği dudaklarınızdan içsin. Onu öperken, ona içirin! Bu sırada dekolte giyinmişseniz gerisini siz hayal edin.

8- Zevki geciktirmek

Aynı ortamda yalnız kaldığınızda o anda seks yapmış olsaydınız nasıl olacağını, hissettiklerinizi kulağına fısıldayın ve uzaklaşın! Bütün gün söylediklerinizi düşünmeden yapamayacaktır.