Aşk - İlişkiler Erkeklerin asla karşı koyamayacağı, kadınları çekici kılan 12 garip özellik

Erkeklerin asla karşı koyamayacağı, kadınları çekici kılan 12 garip özellik

Paylaş
Erkeklerin asla karşı koyamayacağı, kadınları çekici kılan 12 garip özellik

Kadınların çekiciliğini düşündüğümüzde, genelde aklımıza dekolte kıyafetler giyinmeleri geliyor. Ancak, durum bundan ibaret değil. Bir insanı çekici kılan şeyler, kendisini gerçekten o kişi yapan küçük alışkanlıkları ve benzersiz özellikleri de olabilir.

Sevgilinizi etkileyecek kadar 'seksi' olmadığınızı düşünüyorsanız bir daha düşünün!

Haberin Devamı

Çünkü erkekler genellikle duygusal olarak sığ görünse de, aslında küçük şeylere bile dikkat ediyorlar.

1- Saçı kulağın arkasına iliştirmek

Bir erkeğin yazdığı makalede, kadının saçının kulağının arkasına atma hareketinin çekici olduğu belirtiliyor. Garip bir şey gibi gözükse de durum bu! :)

2- Bir işe odaklandığı anki yüz ifadesi

Erkekler bir projeye veya göreve odaklanmaya çalışırken kadınların kaşlarını açmasını büyüleyici buluyor. Ayrıca sinirliyken veya eğlenirken kadınların yüzünün aldığı şekli de çok beğeniyorlar.

3- Krizi fırsata dönüştürmek

Erkekler kadınlardan farklı düşünür; bunu biliyoruz. Erkekler bazı yönleriyle kadınlara göre daha hayalperest olsa da, tam olarak 'ayakları yere basmıyor' da denemez. Bu yüzden kriz anlarını fırsata çevirebilen bir kadın gördüklerinde çekici bulurlar.

4- Bakımlı el ve ayaklar

Erkekler, eller ve ayaklar da dahil olmak üzere vücudun görünür yerlerine bakarak bir kadının ne kadar bakımlı olduğunu ölçebilir. Ojelerinizin kıyafetinizle kombin olduğunu fark etmeseler bile, kişisel bakımınızı ve elinizden gelenin en iyisini yapmak için çaba sarf ettiğinizi fark ederler.

Haberin Devamı

5- Olumlu düşünmek

Bir erkeği etkileyen en önemli özelliklerden biri de, dünyadaki olumsuzları sürekli görmezlikten gelen bir kadındır. Çoğu zaman sizi, dünyayı nasıl gördüğünüz ile ilişkilendirirler. Yani, iyimser olduğunuzda sizi daha cana yakın görüyorlar.

6- Kendine güven

Bir erkek, bir kadının kişiliğini hayata bakış açısıyla ilişkilendirdiği gibi, dışarıda kendisini nasıl taşıdığını da dikkatle izler. Kadın özgüvenli bir imaj çizerse çekici olduğunu düşünürler.

7- Tarz sahibi olmak

Erkekler, kadınların en çok da tarzına dikkat eder ve onu yine kişiliği ile ilişkilendirirler.

8- Estetik bir sırt

Bir kadını çekici hale getiren öyle benzersiz bir şey var ki, erkekleri çılgına çeviriyor! Hafif bir sırt dekoltesini erkekler hemen fark eder ve bundan çok etkilenir.

9- Espri anlayışı

Güzel gülen, şakacı ve aynı zamanda kendisi ile alay edebilen bir kadın, erkeği kendine hayran bırakabilir! Takdir edersiniz ki, aksi ve kibirli bir kadın, onunla birlikte gülüp eğlenemeyecektir.

10- Uyku şekli

Erkekler, kadınlarla aralarındaki farklılığa dikkat eder. Kadınlar, onlara nazaran daha hassas olduğundan mıdır bilinmez, uyku esnasında daha masumlardır. Kadını yanında kıvrılmış olarak uyurken görmek, erkeği gülümsetir ve ruhen dinlendirir.

Haberin Devamı

11- Mütevazılık

Erkekler, bir kadının çevresine sevgi ve nezaket gösterdiğini fark eder. Başkalarına önemsiz davranırsa, erkekleri kendinden uzaklaştırır.

12- Dinleme becerisi

Çoğu erkek, hemcinslerine oranla bir kadının onları dinlemede ve hatta yardım etmede çok daha iyi olduğu konusunda hemfikirdir.