Türkiye (Son Dakika) Erkeklik organına tekmeyi vurunca...

Erkeklik organına tekmeyi vurunca...

Paylaş
Erkeklik organına tekmeyi vurunca...

Samsun'da 4 ay önce cezaevinden çıkan Kudret K., P.F. adlı kadını otomobile bindirip ıssız bir yere götürdü, tecavüz etmeye kalkıştı. P.F. kendini savunmak için K.K'nın kasığına vurdu

Samsun’da 4 ay önce cezaevinden çıkan 28 yaşındaki Kudret K.’nın, zorla otomobile bindirip ıssız bir yere götürdüğü 26 yaşındaki P.F. adlı kadına tecavüz etmeye kalkıştığı iddia edildi. Genç kadının 100 lirasını ve cep telefonunu da gasp etmekle suçlanan Kudret K. şikayet üzerine gözaltına alındı.

Haberin Devamı

100 TL'SİNİ GASP ETTİ

Olay 2 gün önce meydana geldi. 'Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan yargılandığı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 5 yıl hapis cezasına çarptırılan Kudret K,. 4 ay önce cezaevinden çıktı. Olay günü kiraladığı otomobille gezen Kudret K., merkez İlkadım İlçesi Yenidoğan Mahallesi üzerinde daha önceden tanıdığı P.F. adlı kadına rastladı. P.F., Kudret K. beraber gezinti yapma teklifini kabul etmedi. Bunun üzerine Kudret K., kadını zorla otomobiline bindirmeye çalıştı. Ancak P.F. direndi. Olayı görenler müdahale etmek istedi. Kudret K., bunun üzerine "Kız kardeşim. karışmayın" diyerek P.F.’yi otomobile bindirip merkez Canik İlçesi Toptepe Mevkii’nde ıssız bir yere götürdü. Kudret K., burada P.F.’nin çantasında bulunan 100 lira para ve cep telefonunu gasp ettikten sonra yere yatırıp tecavüze yeltendi. Direnen P.F. boğuşma sırasında bir fırsatını bulup Kudret K.’nın kasığına tekme atıp kaçarak polise sığındı.

Haberin Devamı

'TECAVÜZE YELTENDİ'

Polise verdiği ifadesinde, "Daha önceden de tanıdığım Kudret, cadde üzerinde gezerken otomobiliyle yanıma gelip konuşmak istediğini söyledi. Konuşmak istemediğimi ve gitmesini söyledim. Beni zorla otomobile bindirmek istedi, ben bağırınca da durumu gören vatandaşlar ’Ne yapıyorsun?’ diye sordular. O da ’Kız kardeşim. Karışmayın’ deyip beni zorla otomobile bindirip olay yerine götürdü. Çantamdaki para ve cep telefonumu aldıktan sonra arabadan indirip yere yatırarak tecavüze yeltendi. Ancak ben bir fırsatını bulun cinsel organına tekme attıktan sonra elinden kurtulup kaçtım. Davacı ve şikayetçiyim" dedi. Şikayetin ardından soruşturma başlatan polis, Kudret K.’yı bugün İlkadım İlçesi’nde yakalayıp gözaltına aldı. Şüpheli, suçlamaları kabul etmedi. 'Gasp, alıkoyma ve cinsel taciz’ suçlamalarıyla hakkında işlem başlatılan Kudret K.’nın sorgusunun devam ettiği bildirildi.

DHA