Magazin Erkenci Kuş 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Polen - Sanem savaşı!

Erkenci Kuş 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Polen - Sanem savaşı!

Paylaş
Erkenci Kuş 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Polen - Sanem savaşı!

Erkenci Kuş 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde Polen, Can'a Sanem hakkında aşağılayıcı sözler söylüyor. Bunu duyan Sanem, Polen'e savaş açıyor.

Star TV'nin salı günleri zirveyi elden bırakmayan dizisi Erkenci Kuş'un 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde Polen, Sanem'in sürekli Can'ın çevresinde dolanmasından dolayı rahatsız... Polen'in Sanem'e "mahalle kızı" iması ise bardağı taşıran son damla oluyor. Bu sözleri duyan Sanem, Can'ın eski sevgilisine savaş açıyor. Savaş sırasında ise ortaya renkli görüntüler çıkıyor. Bakalım bu çekişmenin galibi kim olacak?

Haberin Devamı

11. BÖLÜM ÖNİZLEME

Can ile Sanem kamp alanında hatta hamakta birlikte uyuyor. Sabah ise Can halinden bir hayli memnunken Sanem telaşa düşüyor. Vaktin nasıl geçtiğini anlamayan Sanem bir evvel olay yerinden kaçmak istiyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Can, Sanem’i Levent’ten kıskanıyor!

Polen, Can’ı özel alanında, herkesten gizlediği kulübesinde, Sanem’in fotoğraflarıyla çevrili vaziyette bulunca aklı da kalbi de iyice karışıyor.

Sanem’in bütün geceyi Levent’le geçirdiğini düşünen Can, ertesi gün ekibiyle, onun organik içecek ürünü için reklam filmi hazırlamak zorunda. Üstüne üstlük Aylin’le birlikte çalışacak!

Acil set hazırlıkları tam gaz sürerken, boğazından geçecek her lokma konusunda hassas, organikçi müşteriye hizmet verebilecek set yemekçisi aranıyor. Leyla’nın ısrarını kıramayan Osman, bakalım bu görevin altından da alnının akıyla çıkabilecek mi? Nihat, Muzo ve Ayhan da tabii ki hep destek, tam destek. Mevkıbe de, iş kadını olarak markette otururken, kocasını reklam camiasına kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya!

Haberin Devamı

Sanem, ajansa gittiğinde Dilek Ağacı’na yüreğinden geçenleri yazıp, bağlıyor. Can’ın onu takip ettiğini sonradan görüyor. Can tabii ki o dileğin peşini bırakmayacak...