Magazin Erkenci Kuş 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! 'Ben sana aşık oldun Sanem'

Erkenci Kuş 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! 'Ben sana aşık oldun Sanem'

Paylaş
Erkenci Kuş 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! 'Ben sana aşık oldun Sanem'

Erkenci Kuş 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde Mevkibe ve Nihat her şeyi yanlış anlayıp Sanem'i Can'dan soğutma planına devam ediyor. Sanem, Can'ın en değer verdiği fotoğraf makinesını un ufak ederken Can2ın ne tepki vereceği merak ediliyor. Öte yandan fragmanın son bölümünde Can'ın 'Ben sana aşık oldun Sanem' itirafı duygusal anların yaşanmasına sebep oluyor.

Erkenci Kuş artık cumartesi günleri ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümü heyecanla beklenirken fragmanları da yayınlandı. 12. bölümde Nihat, Can'ı ofisinde ziyaret ediyor. Tam bu sırada Sanem tüm siniriyle Can'ın odasına giriş yapıp sevidiği adamı kalaylıyor. Nihat tüm bunlara şahit olurken Mevkibe ile kızlarını Can'dan soğutma planına kaldığı yerden devam ediyor.

Haberin Devamı

SANEM CAN'IN EN DEĞER VERDİĞİ EŞYAYI KIRIYOR

Fotoğraf makinesi Can'ın olmazsa olmazı... Fakat Sanem fotoğraf makinesini Ceycey'e götürürken birisine çarparak yere düşürüyor. Makine parçalara ayrılırken ofistekiler korkuya kapılıyor: Can şimdi ne tepki verecek?

"BEN SANA AŞIK OLDUM"

Ve beklenen itiraf geldi. Can aylar sonra Sanem'e olan ilgisini dile getirerek "Ben sana aşık oldum" diyor. Romantik anların yaşandığı sahnede Sanem gözyaşı döküyor.

ERKENCİ KUŞ 12. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Sanem artık 'Albatros'usuna kavuşuyor. Bu kişinin Can olması ise bu sevinci iki katına çıkarıyor. Sanem kimi görse sevincini paylaşıyor. Öte yandan Can'ın evinde baş başa kalan ikiliden Sanem'in sürekli "Can Bey" diye seslenmesi yakışıklı adamı inceden inceye sinirlendiriyor.

Haberin Devamı