Magazin Erkenci Kuş 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Sanem mutluluktan havalara uçtu!

Erkenci Kuş 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Sanem mutluluktan havalara uçtu!

Paylaş
Erkenci Kuş 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Sanem mutluluktan havalara uçtu!

Erkenci Kuş 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Erkenci Kuş yeni bölümde Can'ın 'Albatros' olduğunu öğrenen Sanem, mutluluktan havalara uçuyor. Sokakta kimi görse Can'ın 'Albatros' olduğunu haykıran Sanem, hala sevdiği adama 'Bey' diye hitap edince Can inceden sinirleniyor.

Yaz sezonunun en çok izlenen dizilerinden biri olan Erkenci Kuş, yeni sezona girilmesiyle birlikte artık cumartesi günleri ekrana gelecek. Bu cumartesi günü ise izleyenleri çok romantik ve eğlenceli bir bölüm bekliyor. Dizinin 12. yeni bölümünde Sanem artık 'Albatros'usuna kavuşuyor. Bu kişinin Can olması ise bu sevinci iki katına çıkarıyor. Sanem kimi görse sevincini paylaşıyor. Öte yandan Can'ın evinde baş başa kalan ikiliden Sanem'in sürekli "Can Bey" diye seslenmesi yakışıklı adamı inceden inceye sinirlendiriyor.

Haberin Devamı

SANEM CAN'I SORGUYA ÇEKİYOR

Can'ın 'Albatros' olduğunu öğrenen Sanem, deliller gibi aşık olduğu adamı sorguya çekiyor. Can'ın ise her soruya verecek güzel cevapları var.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Can, Sanem’e sahilde “Birlikte yalnız kalalım mı?” diye sorunca Sanem'in içi de aklı da gidecek. Sanem, Can'la her şeye hazır ama ya aralarındaki onca engel buna izin verecek mi?

Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve dönüyor, Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verir. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in büyük beklentiler içerisine girecek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar?